Utagerende shopping…

God dag der ute 🙂

Håper dagen din er fin så langt, det er virkelig min.

For å gjør en veldig lang historie noe kortere så kan det fort få noen «baksider» det å være så blid og sprudlende hele tiden også. Ja hele tiden ute blant mennesker da altså, her hjemme vil nok gemalen si at joda – 98,7% av tiden er jeg veldig blid, men ikke like energisk, om det hjalp noe på bildene i hodet?! Skjønner jo at siden man fort bobler helt over av iver og glede – så kan man fort få et bilde av en dame meget høyt og lavt. Men nei, jeg sitter rolig 😉 stort sett.

Uansett, mitt humør måtte for en spesialist ha en underforliggende baktanke – mente den, og i en tid har jeg jobbet for å prøve å rette opp i det da – og i dag skulle jeg avgårde, og foreløpig er jeg fri fra mistanker der i gården.

Jeg har jo ingen selv heller, mistanker altså, hadde jeg hatt det hadde det vært helt greit. Men når jeg ikke føler at det passer meg og mitt – så skal man ikke bli utsatt for overformynderi mener jeg da! Er det nå så himla gæli å være blir, glad, fornøyd og takknemlig på generell basis da?!! Selv om «du» er muggen en dag, den dagen vi snakka sammen – så måtte vel ikke jeg være det?! (Ord til spesialisten)

Så i dag kom jeg enda et skritt nærmere enigheten. Skal slentre inn døra en gang til, og forhåpentligvis da motta et papirark med logoer, dato, fet uthevet skrift, så vanlig pkt 12 eller 14, hvor det står svart på hvitt at vi er enige om kasus. Ser frem til det 🙂

Denne samtalen foregikk ytterst i nærheten av butikker, flere butikker. Flere butikker jeg liker «yiiiikes» men i dag greide jeg ikke dy meg. Det var dæven døtte meg % oooover alt 😉

Ja, som den tidligere kontorrotta jeg er, så følger jeg med på ting jeg kunne tenkt meg, handler skjelden med en gang, høres kanskje pittelitt gjerrig ut, ved første øyekast. Stort sett det jeg har nevnt her inne har vært på kampanje. Men men. Gode tips er koselig å tipse andre om.

Så på KID unnet jeg oss to nye og rimelige løpere til ymse bord. Har det med å flytte litt rundt på duker og løpere.

Hos cosmetique unnet jeg meg en parfyme jeg har sikla etter en stund, var / er 30% i hvert fall den butikken om dagen. Parfymer av kvalitet er jo ingen rimelig affære.

Så gikk jeg nesten helt av skaftet ( 😉 ) og kjøpte blomster til gemalen ja, jo. Jeg likte oppsatsen veldig godt selv. Men å kjøpe blomster til meg selv virker kanskje bittelitt snodig, når man deler postkasse med noen?! Da blir det jo uansett til oss – så med det klinte jeg til med «til han» fordi Valentines var i går – men jeg er like skjelven i knea etter figuren i dag. Rett å slett. Ha ha. Han fortjener de, og mange til…

(«Til deg min bamsemums. Bare fordi du er du – og jeg liker’e» Han skal få pakke den opp sjøl, sover enda etter nattevakt – så det kommer bilde seinere)

Løp over til løper(e) Syns de var så fine. Rett og slett. Og med en pelsvenn som digger spisestuebordet, så er løper tingen. Den får ligge helt i fred.

Ja, også parfymen da. Lukter så godt, ja syns jeg da. Håper gemalen liker den også – ellers er jeg i megatrøbbel, for klart jeg har tatt den på allerede. Der jeg var før i dag er det ikke ønsket med dufter – men jeg liker altså «et hint av kvinne» (sett filmen?!) og benytter meg av muligheten hver dag. Rullerer på parfymer uke for uke. Alternativet har vi alle kjent….duften av….?!

Nix sponsa, men i dag unte jeg meg og oss noe. Er ikke så veldig ofte jeg er på shopping aleine. Helt aleine. Så det var faktisk litt kos å slentre litt rundt, og gjøre dagen litt lysere for flere butikkmedarbeider. Koselig. Ja ja. Det var dagen så langt her, ute blåser det noe helt meningsløst, håper det kan ta slutt snart, for pelsvennen her liker ikke massiv vind i øregangene. Ikke er det så himla bra for de heller. Og her blåser det. Nix frisk bris. Men snart lunsj. Skriker i magan.

Håper dagen din, min og vår fortsetter i medvind 🙂

Jernbanefrua..

som nå lukter et hint av sjokolade.

#ironi #parfyme #glede

10 kommentarer om “Utagerende shopping…

Kommentarer er stengt.