Så var det dags igjen…

(For deg som lurer veldig på overskriften….?!)

Hei hei 🙂

Jaaaa, nå er det sånn i denne grenda, at mellom alle kraftige vindkuler hører man, om man går ut og hører ordentlig godt etter. Mulig man må dra hetta på jakka bittelitt til siden, men uansett. Mellom alt dette her høres høylytte gisp, sukk, stønn og ørten andre kroppslige inn og utfall…..

Det snør, igjen. I februar av alle ting. Det laver ned. Tettere og tettere. Med vinden virker det enda mer. Nei å nei ååå nei 😉

(Det bildet er allerede utdatert)

Langt i fra unormale tilstander. Det er heller mengdene som allerede ligger der som begynner å bli et bittelite hodebry for en del rundt her.

 

Vi var for en gangs skyld lure 😉 Hvordan vi kom på det, etter flere års dårlig sleaføre vites neimen ikke. Vi har lurt på det sjøl også. Men vi begynte ved første snøfall å skuffe så langt vi kom ut i hagen, og har fortsatt og fortsatt.

 

Enda har vi igjen plass til snø tilsvarende 3 parkerte biler. Og pittelitt til, ved behov ☺ men det behovet ønsker vi faktisk ikke ha. Det er nok, det er mer enn nok! For de som følger bloggens Snapchat så sa jeg der -at jeg ikke en gang har lyst på mjælk (melk) fordi den er hvit! Det sier jo et eller annet!

 

Men hva kan man gjøre?! Fint lite. Det ramler ned digre snøfjoner enten vi vil eller ei. Men i mårra, ja på formiddagen i mårra skal vi naboene atter en gang stå, i hver vår innkjørsel og forbanne snøen som falt i natt. Kan jo ikke si annet, enn at denne snøen tross alt har hatt og har litt sosialt for seg. Hvert fall herover.

 

Alle sukker, rister på de oppgitte hodene sine, gjetter litt på hvor mange år det er siden det kom så mye snø nå, tidligere i vinter ble det sakt 24 år her. Gjetter på det er mer nå. Så flirer vi en skvett mens skuffene heves og senkes. Nesene starter forsiktig, for så å overprodusere snørr som også heves, mellom skuffetakene. Det hele er jo faktisk litt komisk – ikke?! Hmm……

 

En kan ikke annet enn å prøve, om ikke det går – så hvert fall prøve å ta det med humør. Det er verdt det. Jeg lover 😉

 

Jernbanefrua..

– som prøver. (Sukk) 😉

#vinter #ironi #humor #snø

 

16 kommentarer om “Så var det dags igjen…

Kommentarer er stengt.