Er et hei kjipt? Hva med outfit og søndags notat?

God morgen der ute 🙂

En søndag er i gang, en trafikkert en – som sådan kan jeg tenke meg?! Et «lag» på vei hjem fra vinterferie, neste «pulje» er på tur. Her hjemme skal nok Ludvik og jeg få tiden til å gå med helt andre ting enn tut tut i dag.

Men før jeg sier mer om søndagen, så vil jeg først og fremst nevne en liten ting! En setning jeg har sett noen jevnt over har skrevet, og eller nevnt litt spredt den siste tida har fått meg til å lure litt denne mårran.

Jeg veit ikke om det er smitteeffekten som gjelder, eller om jeg har vært uheldig å besøke flere med samme mening eller hva…. Tror helst det siste 🙂

Jeg har nå har bitt merke i at det hvert fall er et par her inne, som den siste tida har gått ut med at ord som hei hei – altså en liten hilsen i starten av innlegg er dumt?!

Enkelte sier rett ut at det er skikkelig kjipt?! At det beste er å droppe alt det der – og hoppe rett inn i innleggene?!

Hva syns du egentlig om det?!

Jeg nå bare si, at for meg er det helt utenkelig. Å med skyhøye kneløft droppe, for meg allminnelig folkeskikk fordi noen syns det er kjipt?! Jeg hilser til deg som kommer inn å leser, skulle det være dumt?!

Se for deg, at klikket inn på en blogg er et bank på en dør. Sier du aldri hei da, når folk kommer på døra di?! Syns du det er like kjipt?! Ikke?! Hva med en snasen avslutning?!

La gå da, at vi er så mange som faktisk gjør det, at det for den som leser kan bli litt mye, ser jo den, sett utenfra. Men det gjør jo ikke den, jeg, vi alle som skriver det?! Vi kan ikke vite, hvor mange «hei» hver enkelt leser har fått før den dagen! Nå veit man vel generelt aldri, noe som helst 😉

Derfor har jeg valgt å starte med et hei! Håper du syns det er greit? 🙂 eller er det virkelig så provoserende teit?

Jeg syns i alle fall at det legger lista for en hyggelig tone videre. En blogg er jo en sosial handling . Kom gjerne med din mening under her 🙂 blei jo nysgjerrig..

Hvorfor nevner jeg det?! Rett og slett fordi jeg ser mange gjør begge deler, noe som er helt greit selvfølgelig. Blei bare nysgjerrig på hva du egentlig mener 🙂 Er det for mye, passe – eller bare teit?

🙂

For en uke siden avslutta jeg den aller første spørsmålsrunden her inne, men spørsmålene til det innlegget fortsatte å komme flere dager etter, veldig morsomt. Koselig at du likte en liten runde. Prøver igjen siste uka i mars. Påskeuka, men kanskje noen koser seg med blogg i påsken også..

Et av de spørsmålene som kom etterpå, var om jeg ikke kunne vise frem min outfit for dagen?! Detta er ikke noe som ligger helt for meg, sånn generelt så kommer nok ikke det til å skje hver dag, uke eller måned. Når det passer seg kanskje, eller jeg kan få noe moro ut av det.

Men for å svare på spørsmålet, så skal du få se dagens genser. Håper du er fornøyd med det, for nå 😉

De andre ubesvarte spørsmål får sine svar seinere i dag. Så jeg har ikke oversett dem altså. Syns det var litt moro med en spørsmålsrunde. Fin måte å bli litt bedre kjent på 🙂

Her i heimen er det som mange andre steder altså søndag (unntakene er jo andre tidssoner) Hehe. Snøen har landa gjennom natta, men heldigvis ikke nok til at armene må svinge seg med snøskuffa. Klesvasken derimot skal brettes. Siste OL dag er i gang for alle dem som er interessert i det. Kan ikke skryte på meg for mye av det denne runden sjøl gitt, setter vel på reprisen for 3 mila 😉

Gemalen skal avgårde på sistetur, Ludvik og jeg, javel da – jeg skal skal lese ut boka, den første i en ny serie som kommer snart – den får du lese om på tirsdag. Men kan røpe at jeg så langt er fornøyd 😉

Åsså Ludvik da, far sjøl tok han med seg ut i mårres, før a mor var ferdig på badet. Egentlig den største krisa som kan skje for den store pelsdotten. Han gikk glipp av morgenseansen, påkledning og at jeg fikk kaffe i koppen. Han er og blir en «mammadalt» som kjører sikksakk mellom beina mine til jeg har satt meg rolig – og det på god avstand fra kjøkkenbenken.

Løfter jeg på baken er han der i løpet av et millisekund. Klar for kjøkkenbenken?! Hææ, skulle vi ikke dit?! Nei. Vi skal jo ut å drikke kaffe 🙂

Så til neste håper jeg søndagen din og min blir god.

Jernbanefrua..

som sier hei til alle som er innom 😉

#ironi #hei #folkeskikk

14 kommentarer om “Er et hei kjipt? Hva med outfit og søndags notat?

 1. annebe: Så enig med deg i det 🙂 Av og til blir jeg bittelitt nysgjerrig å jeg da, ut i fra andres meninger. De inspirerer noen ganger – veit jo at her inne er alt og alle representert. Men å rakke ned på ei hei fanget min nysgjerrighet, såpass at jeg ville skrive om det. Rakke ned på folkeskikk er det som er teit, min ærlige mening Hehe :-)) Nyt søndagen :-))

  Liker

 2. Heeeei i kvelden 😀
  Jeg syns det er ren folkeskikk å si hei jeg 😀 Jeg skriver også hei eller god dag eller lignende i første innlegget på bloggen min hver dag 😀 Er jo såååå koselig når man sier hei til hverandre ❤ Skikkelig kul genser forresten 😀 Det der er jo min stil 😀

  Liker

 3. Monica: Ikke sant, men jeg måtte bare sjekke ståa 😉 Forandringer fryder jo, men lell da 😉 Takk for det, ja det kan jeg tenke meg det er 😀 Vår stil er en allright stil det 😉 klem.

  Liker

Kommentarer er stengt.