Kalender og syvende sanser..

God dag der ute 🙂 Håper det er en fin dag, forhåpentligvis uten overskyet innendørsvær 😉 (her snør det på 3 dagen igjen)

Her er dagen også i full gang, gemalen er på sin førstetur mens Ludvik og jeg surrer rundt oss selv. Hvem som surrer mest rund, hvem behøver i grunn ikke diskuteres 😉

Mars er som vi veit i gang med skyhøye kneløft, og er det noe jeg ikke greier meg uten så er det Aukrust kalenderen. Aukrust sine fortellinger er jeg oppvokst rundt og med, helt min humor, og undertone. Så akkurat den kalenderen er gull her i huset. Jeg delte som noen kanskje så februarbildet – og her kommer mars 🙂

Denne passet vel fint å smile av nå litt før lunsj?!

Ellers går nok denne dagen fort unna, med freske fraspark (en film på min topp 3 liste) og usynkronisert stoppeklokke. Tida går så fort, at en lite får gjort. Rett og slett 🙂

Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Har hatt en fin morgenstund ved maskina mi mens jeg noterte noen kråketær i den lille, men kloke boken.

Ting skal skje, turnus må følges med på, noe skjer og noe krysses ut for allerede skjedd. Jeg synes denne syvende sans boken er så «søt» den er så koselig liksom, finner ikke helt passende ord her nå – men den har så mange fine sitater. Noen ord som får en til å smile, og det liker jeg. Smiler jo nær sakt støtt.

(Ikke sponset – delte pur glede og fornøyelse)

I tillegg besøkte og besøker jeg igjen mange fine blogger denne morgenen også. Det er så mange flinke folk her ute, om det er med bilder, eller tegninger, strikk, oppussing. Alt. Det er så mye. Og alt sammen er så koselig å se og lese 🙂

Og ikke for å nevne alle de fine steder en får «være med til» da gitt. Mange flotte steder innen og utenlands! Bloggverdenen er noe for seg selv. Her finnes alt og alle! Helt herlig.

Suser du ikke så mye rundt her inne, så anbefaler jeg deg å ta en runde.. Men husk å bare legge igjen en hyggelig kommentar da 😉 ukoselige tilbakemeldinger ønsker ingen!

Nei nå har jeg surra meg litt vekk igjen, men la gå.

Nå får jeg pusle litt mer i hjemmet vårt, jeg er fortsatt en av dem som må ha noen ekstra pauser innimellom – så får jeg se hva jeg har å komme med uttpå her litt seinere i dag 😉

Lag deg en fin dag så lenge.

Jernbanefrua..

som trykte på pauseknotten..

14 kommentarer om “Kalender og syvende sanser..

  1. Ann: He he, var ikke sånn ment ❤ Men generelt til alle som besøker andre, vil man legge igjen en kommentar så bør den være hyggelig (og ikke som troll) Nemi er gøy =) Men moral i bunnen er helt klart en innertier =))

    Liker

  2. frodith: Jeg er nødt til å ha en 7 sans, holde styr på gemalens turnus, mine egne ting – og ting vi begge skal som da bør passe med turnus 😉 Kalenderen skrives det sjelden noe på, men må ha den – veldig morsomme mønedsbilder og sitater =))

    Liker

Kommentarer er stengt.