Forglem meg ei..

Tirsdag og ny «gammel» omtale serveres 🙂

Da jeg ikke har fått lest ut boka jeg holder på med nå riktig enda – er det veldig fint å kunne tusle tilbake til den gamle bloggen å hente frem en omtale til tirsdagens bok innlegg.

Forglem meg ei er en veldig flott serie som startet for ikke så lenge siden, jeg var en av de heldige som fikk forhåndslese denne førsteboken sent i fjor høst, og jeg koste meg virkelig med den.

Bok nummer 2 er nok fremdeles å finne i butikk en bitteliten stund til. Bok nummer 3 kommer for salg midt i påskeuken. 26.03. Serien blir på totalt 8 bøker.

Med dette serverer jeg herved min omtale av

FORGLEM MEG EI ❤

Trykk på tittelen med stor farget skrift så kommer du rett til det innlegget :-)) Håper du vil like det..

Neste tirsdag vil jeg komme med mine 5 tips til bøker å lese i påsken. Kanskje en av dem er en førstebok?! Kanskje ikke.

Det er ikke lenge igjen nå, om to små uker er vi nesten midt i påskeuka. Tiden går så fort altså. Men vi her gleder oss fortsatt like mye til VÅR! Håper den kommer hitover snart..

Jernbanefrua..

#norskeserier #serieromaner #bok #lese

6 kommentarer om “Forglem meg ei..

  1. Toini: De jeg har skrevet mest om hittil er serier, man abonnerer eller fanger i butikk :-)) Leser og skriver om de jeg leser, bare falt seg slik at det har blitt mest serier innimellom :-)) Ha en herlig kveld 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.