Gemalens utagerende shopping…

Du som har jernbanefrua på snap vil neppe bli helt overrasket nå, du har kanskje allerede sett hva gemalen handlet med seg hjem fra messa i dag.

For deg som ikke sett det, så kommer det her 🙂

Ikke sponset, hvis det skulle være noen tvil…

En flaske spraylim. Vogntog Bring.

Brannbil. Et sett med 2 stk 40 fots containere.

Et byggesett – trebru på steinfundament.

En truck og en Waagan trekker med semi.

Gemalen var fornøyd med handelen, men fant dessverre ikke alt han var på utkikk etter. Men vi er vel skjønt enige om at det nok ikke er de «småtingene» det det går mest av på en slik messe. Alt dette skal jeg skrive mer om og bli ferdig med i morgen 🙂 For deg som ikke innehar et snev av interesse for dette her – siste innlegg om messa kommer i morgen 😉 he he.

Nå har det vært en annen «skål» limtuben er fremme, av typen som ikke lukter særlig godt. Trucken ble påbegynt rett etter mat, og da er det bare for frua å skygge banen. Det er vel en del av moroa når slike sett skal settes sammen tror jeg. At enkelte deler må letes etter, noen havner i gulvet, og når de er like store som en fjerdedels rosin ja så…..

Langt unna min tålmodighet. Akkurat dette her hadde jeg nok ikke hatt tålmodigheten til å sitte med. Men så er ikke alt dette her min hobby heller. Det er gemalens «greie» men jeg dilter etter – for modelljernbane er jo tøft – hvert fall å se på 🙂

Jeg kan ikke annet enn å beundre, å sitte helt stille med pinsett, en tube lim med nål – helt konsentrert og med stødige hender. Sette sammen, finne roen. Lime videre.

Jeg er litt mer over alt når jeg holder på med mine hobbyer. Ikke når jeg graverer på glass riktignok, der har også jeg roen som trengs, men når jeg lager kort liker jeg å ha litt armslag.

Den ble veldig bra. Ja riktig. Jeg nevnte i går at gemalen nå har langfri, så ja. Denne ble satt sammen på rundt en times tid i kveld 😉 mangler merker, må jo tørke må vite. He he.

Og mens truck tørker så har gemalen pakket ut neste. Brua med steiner. Den er visst litt av en nøtt skjønner jeg…. Så jeg tror jeg finner boka mi, setter meg helt stille et sted og ser om jeg får lest en side eller to- nå som gemalen er veldig opptatt med sitt, men skravla går, så jeg er veldig usikker akkurat nå men jeg prøver. Verdt forsøket 🙂

#hobby #modelljernbane #byggesett

Kos deg videre inn i søndagskvelden.

Jernbanefrua..

som slapper av til duften av lim 😉

10 kommentarer om “Gemalens utagerende shopping…

  1. Toini: Så gøy =)) Ja det er jo akkurat sånn det er, bygge lage små hus og bygg i små verdener. Flere skalaer å bygge i da, men. Veldig mye kan man kjøpe ferdig bygget også =)) Ikke alle som liker å bygge, men gemalen liker det =)) Kvelden ble fin den, håper din ble god også =))

    Liker

  2. annebe: He he, ikke like mye som første gangen vi var på messa, da handlet gemalen så mange byggesett at vi trodde han skulle ha noe å finne på frem til jula det året. Men 11 dager seinere var alt ferdig 😉 Bilene er med, alt sammen blir seende ut som en liten naturlig verden, med folk, biler – en som fisker kanskje – scener som kunne funnet sted =)) Veldig moro å se på =) Håper natten var god ❤

    Liker

  3. Etdiktomdagen: Veldig koselig å ha en hobby =)) Vi har nå hver våres, men støtter hverandre i alt sammen =) Han blir med på stempelscrap messe, og jeg blir med på modelljernbane =)) Går jo av og til inn på hverandre også de hobbyene, maling og fargebitene hvert fall =)) Ja, kjenner det godt etterpå.. Men men, i dag er det skrap på tapetet =)) Håper du har en fin dag =)

    Liker

Kommentarer er stengt.