Jula varer helt til…

Enda godt det snart er påske, tenker jeg. I morgen er det palmesøndag, da er liksom påsken litt i gang. Føltes ikke akkurat slik ut i går kveld, rett før vi skulle gå kveldsturen med Ludvik tok jeg en kjapp titt ut terrassedøra fra sofaen – der ser man tydelig været da en gatelykt står strategisk plassert rett bak….været 😉

«Nei pokker ta, det snør» trodde jeg hvisket det, men gemalen skvatt, så kortene la seg på plass sjøl i kabalen på nettbrettet hans. Usikkert om den gikk opp, så tafatt han så ut.

Ute snødde det såkalte «digre kjærringer» igjen liker vi ikke mobbing, men det er nå et uttrykk som har hengt med i veldig mange år, så hva skal man ta det som egentlig?! Ikke bokstavelig, det er nå helt sikkert. He he… ja nei, snødde gjorde det hvert fall. Og det la seg.

Vi så på hverandre, og for oss – en tidlig lørdagsmorgen med hver vår snøskuffe. Nummer 11 rennende fra våre neser, og ja en ny vinterdag – etter noen herlige dager med, rennende vann i takrennene.

Heldigvis sluttet det å snø mens vi gikk turen. Vi slapp med skrekken denne gangen. Blitt vant med det motsatte igjen denne vinteren her. At snør det – så snør det 😉

Men jula varer jo helt til påske sies det. Så da er det vel kanskje innafor?! Mentalt fortsatt helt utafor. Vi skal jo både stille og flytte klokker nå til natten. Huff.

Gemalen kunne reise på jobb med friskt mot, og her hjemme er Ludvik og jeg i full gang med dagen. Vi blir slettes ikke arbeidsledige her hjemme, men om vi får gjort noe fornuftig gjenstår enda å se.

Både hode og kropp gikk i hvilemodus når naboen jublet over påskeferie. Ferie?! (Tygg tygg) gemalen jobber, tar påskefri noen dager fra sent onsdag kveld. Her blir påsken en ekstra langfri 🙂 men det blir bra.

Jeg ser utelukkende frem til en langhelg sammen med gemalen…. og svigermor. Ser noen jugakorset?! Ikke jeg heller 😉

Lite spørsmål, så ikke jugakorset og tegnet for å krysse fingre ganske like ut?! I så fall har jeg helt plutselig fått en utfordring. He he.

Uansett. Selv om det kanskje ligger an til både sorgenløs, og sorgenfri her inne neste helg så skal denne helga her nytes. For det meste alene så lenge mannet jobber, men lell da 🙂

Da vi var på butikken i går kjøpte han med en bok til meg, så jeg skulle ha noe koselig å lese mens han jobber.

Vet ikke helt hva slags konklusjoner som skal trekkes av tittel og innhold. He he. Boka heter «Sjefen» hvert fall, med litt «attåt» angivelig en dampende liten sak. Får se da, om noen konklusjoner kan trekkes når den er lest. Starta både morsom og bra 😉

Lest den?! Forteller mer om den senere.

Håper uansett du har en fin start på lørddan.

Bare glad for at det ikke ble mer snø jeg.

#kaggeforlag

14 kommentarer om “Jula varer helt til…

  1. Kos deg med bok..og ha en god påske når den tid kommer…Syns nesten det er like godt å være hjemme i påsken..da begynner det jo å våres…som regel da…og man kan nyte tiden med å pusle litt ute..Men mannen liker å farte..så jeg henger på…Men når man går sånn hjemme..så er det litt godt å komme seg vekk litt også…Da er det deilig å komme hjem! Ha en god kveld i stua!

    Liker

  2. Toini: Det skal jeg snille ❤ Helt enig med deg, vi blir hjemme. Det tines godt her, og da vil vi ikke reise opp til mye mer hvitt. Men igjen har du rett, reise vekk er godt :-)) Ha en herlig dag :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.