En høne, flere egg…

Kvelden faller på, vi skrider inn i solnedgangen – som det så fint heter.

Tidligere i dag kunne du lese litt om hvite egg som skulle vært brune, samt andre høner. Gikk du glipp av det, kan du lese det H E R ❤

Gemalen kjørte så svigermor hjem. Og da de kom frem, ble de møtt av dette her ❤

Jeg flira som bare det. Her er vår helt interne spøk, med høner, egg og andre fjær – som du snart kan få lese mer om på bloggen, dratt et hakk videre. Nær sakt uten at vi visste det helt. Veldig moro å få bilde av gemalen når de nærmet seg døra.

For noen herlige naboer svigermor har. Vi er så glade for at de passer på hverandre, bryr seg om og ikke med – i det hele tatt. At de er en fin liten sosial gjeng som holder sammen. Noe så koselig å komme hjem til. Veldig veldig koselig 🙂 Og betryggende.

Mens jeg har skrevet dette her har sola gått ned. Og jeg skal tusle inn igjen å spise litt taco rester fra i går kveld. Når gemalen kom hjem «datt» vi ned i nærmeste møbel, og kikka på to Olsenbanden filmer som gikk på TV. Det har rett og slett vært en veldig rolig kveld. Og den fortsetter med en film til på TV litt seinere. Om det blir pirater eller Harry med pottene og vennene hans vites ikke enda.

 

Ha en fortsatt finfin kveld 🙂

12 kommentarer om “En høne, flere egg…

Kommentarer er stengt.