Siste hønedag..

Den andre påskedagen er i gang, siste dag for å lufte høna for denne gang. Skal nå bli litt stusselig å pakke den (dem) bort igjen også kjenner jeg 😉 Å ha de fremme føltes nesten som å ha venninner på besøk. He he.

Siden dette er den siste påskedagen, har jeg alle intensjoner klare – om å kakle et passe stort «hull» i hodet på gemalen. Det har jo også noe med høner å gjøre. De kakler, som et ekstra stikk for dagen kan jeg jo servere gemalen noe høneaktig til middag også?! Får se. Det er vel kanskje usolidarisk med tanke på dagen 😉

Høns legger også egg. Men det er en helt annen «skål» bilde fra gårsdagens moro.

Nei fra spøk til noe annet. I går ettermiddag / kveld satte jeg på tv’n. Det var første dagen siden forrige uke den sto på. Kan ikke akkurat si at vi får noen særlig stor valuta – for hverken lisens eller TV pakker. Vi ser neimen ikke mye på TV. Flere år siden vi hadde på TV hver dag. Blir bare mindre og mindre.

Siste året generelt har ikke TV’n stått på så mye for film eller noe annet på plate heller. Tror vi kom til en konklusjon på det der, sammen med svigermor under frokosten i går. Er det oppholdsvær, så er vi ute. Hele dagen, når vi da kommer inn setter vi oss ved kjøkkenbordet. Og der sitter vi. Sitter med hvert vårt brett, eller noe sånt, mens vi skravler bort mesteparten av kvelden. Så går vi den siste turen før natta. Døgnet har nok ikke nok timer for TV titting her 😉 Vi prioriterer det vekk heter det nok heller. He he he.

Uansett, denne dagen tror jeg blir utagerende. Eller ikke. Tror helst det blir en hobby / lesedag her jeg. Tar med meg boka mi ut i sola tenker jeg. Ironisk nok har vi hatt et strålende vær hele påsken. Til og med i dag er det (spådd) knallsol – men værmeldinga sier overskyet i morgen. Snø onsdag og torsdag. Så jeg vil nyte det som er – når det er mulig 🙂 Fått en fin brunfarge å jobbe videre med. Å ja da. Jeg har vært flink frue å bruke solkrem. Husket å kjøpe det på lørdag. Hurra.

Men etter denne uken, med nesten rene dagbok tekster her inne – får jeg snart finne på noe moro igjen. Men det er nå fint med variasjoner, må lade opp til mer moro mellom slagene.

Siden jeg ikke rakk å gjøre ferdig bokomtalen jeg mente å dele med deg, tirsdagen som var – så droppet jeg den – så den kommer i morgen istedenfor. Like greit tenkte jeg, siden det er tirsdag og eller torsdag som er bok / hobby dag for meg her inne 🙂 Hørt det er flere som venter på den, noe jeg synes er veldig koselig å høre. Alltid koselig å høre at noe er ønsket. Da føler jeg at jeg gjør noe bra 🙂

Takk til deg (dere) som forteller meg hva du vil lese mer av, fra meg. Mange ønsker på notatblokka mi – så når det passer seg sånn, vil det komme varierte innlegg fremover. Innlegg som er koselige for meg å skrive, fordi du vil lese dem. Vinn vinn 🙂

Men det første først. Sola 🙂

Håper du får en veldig fin mandag så lenge.

12 kommentarer om “Siste hønedag..

Kommentarer er stengt.