Akkurat der smalt det…

Husker du jeg var litt usikker onsdagen før påske. Kom kanskje ikke så veldig tydelig frem, det så ut til å gå bra likevel. Noe det også gjorde, men i dag smalt det. At det går an å holde seg så lenge da?!

Gemalen kom hjem fra førstetur i dag, og tok med det helgefri. Herlige fri fredag som med flaksen på hans side kom etter en fri påske mandag.

Uansett, han kom hjem, tok en tablett og ba pent om å få….legge seg…. Hvaaaa! (Bilde over viser altså en tom stol)

Er det dette som blir helgen for frua?! Hun, som for noen dager siden vinket takk for nå til svigermor – for å få erstattet den herlige damen med «mannesyken?» det går da ikke an 😉 Lov å bytte noen dager?! He he.

Akkurat nå ser jeg for meg, den kjedeligste helgen dette året. Gemalen er jo nesten, ca aldri «mannesyk» så jeg aner ikke hva jeg skal gjøre jeg nå.

Skal jeg trippe utenfor døren med en tallerken suppe? Skal jeg løpe skytteltrafikk mellom tørkerull og drikke? Eller skal jeg lage varm melk med honning? Nei foresten, det vil han ikke ha. Eller skal jeg sette meg på sengekanten å si «dakar»

Jeg er rådvill. «Mannesyken» er jo ikke bra, ikke bra i det hele tatt. De blir jo…… syke.

Håper du som leser kan forstå min sterkt ironiske fortvilelse, kanskje så sterkt at du føler det fysisk på din kropp. He he he he he. Jeg bare tuller.

Men jo, det er kjedelig når den ene av to som deler postkasse blir syk. Men helt ærlig, som oftest er det meg. Og «mammahjertet» tar helt over, eller omsorgspersonen. Hva godt kan jeg gjøre?! Jeg får bare være her. Når gemalen blir snufsete så pleier vi kun å snakke om timer. Noen gode timers søvn etter en dusj pleier å hjelpe han, vesentlig bedre enn meg hvert fall. I løpet av alle disse årene har han lagt seg én gang tidligere.

Så jeg skjønte jo faktisk ikke så alt for mye, når han kom hjem. Og attpåtil sa at han har vondt over hele seg. Har influensaen nådd hit?! Isj. Håper jeg ikke blir smittet. Har ikke så veldig lyst til det i grunn. Men men. Det som skjer, det skjer. I mellomtiden har jeg heldigvis en god bok å lese i mens gemalen finner igjen både form og krefter 😉

Nå er det natta på oss. En ny fin dag venter. Håper det blir en god natt.

12 kommentarer om “Akkurat der smalt det…

Kommentarer er stengt.