Har du lyst til å være med…

Innimellom hender det at det er nok strøm til at pæra over hodet mitt lyser. Skal ikke skryte på meg at det skjer daglig, men noen ganger foregår det ett og annet oppe i «øverste» etasje – som kan lede til noe bra, for flere enn meg 🙂

Nå har det skjedd et eller annet igjen 😉 Husker du for en stund siden at jeg skrev om en herlig skjerfdame i Brandbu?! Ikke? Vel. Da kan du lese det her =))

I det innlegget er det enda en link, til enda flere ord om den veldig koselige og sprudlende Berit – og hennes jentekrok, sånn for ordens skyld.

Uansett, nå har vi damene greid å klaske pannene våre sammen. Uten skallebank, men kanskje med en idé?

Hva med et bloggertreff i Jentekroken – på Brandbu?

Til informasjon. Brandbu ligger innunder Gran på Hadeland. Det er et koselig sogn, ca rundt en time fra Oslo retning Gjøvik.

Kan det være av interesse?! Vi tenker at lørdag 28.04.18 er en veldig fin dag. Berit vil da ha sin jentekrok spredt utover sin store flotte, og ikke minst herskapelige stue – for oss! Bare huset i seg selv er noe å se på 🙂

De flotteste fargerike skjerf og smykker kan du beskue, mens skravla går. Om du kanskje er ute etter noe til deg selv, eller på let etter hotte gavetips for enhver feminin, eller maskulin. Noe for enhver anledning blir det å kikke på!

Helt uforbeholdent naturligvis, men kall det gjerne et «skjerfparty» istedenfor de allerede godt kjente andre «homeparties»

Klokkeslett og eventuelt møtested kan vi se på om litt. Spørsmålet er først og fremst, om ideen er «liv laga»? Håper du har lyst til å være med på dette forsøket for sosialisering, og kanskje en venn eller to til utenfor vil være med også?!

Ingen krevende regler. Kun et ønske om å ha det litt gøy sammen med bloggvenner og eller de som leser bloggene våre 🙂

Send meg en konkret kommentar under her, eller en snap fortløpende om du vil være med. Så tar vi alt sammen lett joggende derifra – når vi eventuelt ser hvor mange det kan bli av oss. Skulle det vise seg at veldig mange har lyst – så må vi se på det også. Blir det alt for mange så må det kanskje bli en dato til 😉 Blir vi veldig få, ja så blir vi få. He he.

Tanken er altså kun en koselig samling hos Berit. Det er ingen plan før eller etter. Det må man eventuelt finne ut av på egenhånd eller sammen. Så forbehold om at ting skjer og kan skje må nevnes. Sånn må det bli 🙂

Mer info vil etter hvert komme her. Kall det gjerne en oppslagstavle for denne anledningen 😉

Dette kan bli gøy. Har du lyst til å være med?

Gjør et forsøk til å linke Jentekroken gruppen H E R ❤ si gjerne i fra om det fungerte, eller ikke 😉

Facebook – Instagram – Snapchat = Jernbanefrua

16 kommentarer om “Har du lyst til å være med…

Kommentarer er stengt.