Nyter sol i sus og dur..

God dag der ute 🙂

En gylden tirsdag er i full sving, i følge værmeldingene skal vi herover få nyte noen litt mer vårlige dager fremover, og det synes å slå til denne første dagen hvert fall. Knall sol 🙂 H u r r a!

Ja, for selv om jeg var sent oppe i natt – så sover jeg ikke noe lengre for det må du tro, å nei. Jeg har på vekkerklokke 360 dager i året, om ikke mer. He he. Kroppen min liker som nevnt ikke at jeg ligger for lenge – selv om jeg gjerne kunne sovet mer.

Uansett passer det alltid med godvær. Passet meg veldig godt nå, siden gemalen har nattuke – og med det kommer til å sove bort en del av uken. Moahaha. Da kan jeg sitte ute å la han få sove helt i fred med boka mi 🙂 Gjorde meg fort ferdig og uten alt for mye bråk. Men han våknet jo likevel da siden jeg glemte å lukke soveromsdøra – så Ludvik mente det var tid for far å stå opp også. Kniiis.

Skal jeg: Anslagsvis kjøre noen runder klesvask, lese, og pusle litt i hjemmet. Lese, og ellers boble over av humor mens Ludvik og jeg er ute å går turene våre.

Stort mer er det ikke rom for disse dagene her. Så dette er en så bra start som overhodet mulig. Ja også er det jo tirsdag, og betyr ukens bok hos meg 🙂 Har forsøkt meg på multitasking denne uken, noe som ikke gikk så veldig bra, så jeg håper jeg rekker å fullføre så du som venter på skriverier om bok får kost deg med det 🙂

En kommer langt med trua si, he he. Neida.

Herifra sitter jeg nå og koser meg. Herlig herlig. Så her har jeg stablet meg til med puter for å nyte sol og sanke C-vitaminer til en slunken beholdning 😉

Og til deg som kanskje stusset over at jeg kunne kose meg så fælt over og i stillheten i natt – jeg serverte et helt ekstraordinært innlegg midt i nattens mulm og mørke. Vel det har flere årsaker til at det er en utsøkt fornøyelse med våkenetter. En av dem kan du se her.

Den doningen der holder nå på med pigging, det er nå det – men den er ikke alene oppi her. Slettes ikke. Det nærmer seg slektstreff av durende doninger oppi her…igjen… Joda, igjen så var vi fullt klar over at dette kom til å bli hverdagen de første årene. (Hadde de bare holdt seg til hverdagene så…) men men.

Nå skal jeg lese og kose meg til gemalen kommer tuslende etter med kaffekoppen sin 🙂

Lag deg en finfin dag så lenge.

10 kommentarer om “Nyter sol i sus og dur..

  1. Herlig med sol ❤ Her er det overskyet i dag, men sola prøver så godt den kan å komme gjennom skyene til oss 🙂 Kos deg masse i dag ❤

    Liker

  2. Et herlig vær i dag ja! og Bjørn raket bort lort i bakhagen..så NÅ er det greit å slippe ut hundene igjen…Blir veldig mye shit i løpet av en vinter….hihihi…Er så enkelt og slippe dem ut om morgenen..og det straffer seg….Kos deg med sola, og roen…om natten ihvertfall…hihih…Ha en god kveld!

    Liker

  3. Toini: Den jobben venter enda her, nesten en meter til med snø i hagen 😉 Men sola er endelig tilbake – så håper det minker i løpet av uken =) Gleder meg nesten 😉 takk det samme snille =)

    Liker

Kommentarer er stengt.