Til jubilanten..

Noen av dere husker kanskje at jeg var ute et ærende for litt over en uke siden?! Sammen med det ærendet fikk jeg også spørsmål om å lage et tilhørende kort. Klart jeg ville det, det er jo en av mine hobbyer – og en av de syslene jeg koser meg veldig med.

Så som sakt så gjort. Brettet til side navnet på jubilanten på bildet – men kortet ble fint det. Helt enkelt, rent og pent – akkurat slik damene som skulle gi det bort ville ha det.

Bildet tok jeg kvelden før vi leverte begge deler – så lyssettingen ble ikke helt optimal, enkle kort kan også bli fine. Legger til at svertingen på kortet har flere fargenyanser når man vipper litt på kortet. Som en bonus synes jeg produktet lukter helt likt en veldig populær herreparfyme, en som gemalen tilfeldigvis bruker – så det er en bonus herifra 😉 he he.

Avledning, ja jeg vet 😉 Har tatt en velfortjent pause i alt jeg holder på med, sammen med en kopp som lyver. Den virker ikke, forteller mer om det, den og alt sammen i kveld.

Gikk du glipp av mitt kasus av planer for dagen, så kan du oppdatere deg her =)

#kort #hobby #scrapping

10 kommentarer om “Til jubilanten..

  1. Toini: Takk for det =) Jeg er egentlig litt håpløs sånn, er jeg i godt driv – så stopper jeg ikke før oppgaven er ferdig. Blitt mye flinkere til å ta pauser mellom oppgavene da =) Ja det blir helt utrolig mye hår etter dyra, herlig å få det vekk, kanskje jeg slipper å spise litt ludvik til frokost i morgen 😉 hehe. Håper du har en fin start på kvelden =)

    Liker

  2. frodith: Takk for det =) Håper hun ble glad for det, hun fikk det av damene på lørdag, så får tro det falt i smak med fargene og alt =) Moro å lage de slik de er ønsket =)

    Liker

  3. Eva: Så koselig at du syns det :-)) Takk takk. Ja damene fikk det slik de ønsket det – og jeg også håper jubilanten ble glad 🙂 Koselig å lage kort. En fin hobby å rote seg litt vekk med og i 🙂 Håper du har en finfin dag ❤

    Liker

Kommentarer er stengt.