Flink frue..

I dag klapper jeg meg på skuldra, et godt stykke arbeid er utført i dag. Kanskje lite for deg – men mye for meg.

Til dere som heiet på meg – takk for det, jeg er faktisk nesten i mål! Tro det eller ei, vel ut i fra det jeg husker av kvadet på formiddagen i dag så har jeg ikke så alt for mye igjen av planene. Muligens noe ja. Hmm. Gikk du glipp av morgentimene så kan du lese deg opp om det H E R =)

Etter litt over 5 timers iherdig innsats for å få vekk alle vinterens spor etter både oss og hund, er jeg nesten der jeg vil være. Vi har blant annet en skjenk i gangen med glassruter i, den så ikke ut etter Ludvik sin tøfling frem og tilbake igjennom vinteren. Nå kan jeg speile meg i den, nå var ikke det et videre pent syn heller etter jobben jeg la ned. Men muligheten skal det ikke stå på.

Jeg har igjen gulvene, støvsuge og dampe de, men nå vet jeg neimen ikke om jeg orker å «leke med elskeren» min i kveld. Nå er jeg så sliten at jeg kunne funnet senga mi, men det skal jeg ikke. Håper enda å komme i mål.

Jeg skrev forresten et innlegg til ode eller ære for «elskeren» min i februar, legger ut en liten link. Et lite tilbakeblikk til deg som kanskje ikke har fulgt bloggen min så lenge. Les det om du vil H E R 😉

På fruas Snapchat viste jeg frem en annen usponset innertier som er genial for enten de med utfordringer, eller for dem som rett og slett er for lat til å styre med bøtte og nal, på den måten jeg også holdt på før. En elektrisk nal, genial. Etter det fortalte jeg også, at koppen som rommet pausekaffen min løy, javisst gjør den det.

Koppen jeg fikk av svigermor for flere år tilbake funker ikke. Enda så mye jeg gnikket og gnukket på den, så måtte jeg pent gjøre alt jeg ønsket inne helt selv. Pussig det der. Men fin kopp da. Det skal den ha 😉

Sammen med energinivået mitt er sola på tur ned, den kom tilbake litt utpå ettermiddagen, og selv om jeg nok kunne tenkt meg å kost meg litt med den, så greide jeg å holde meg til pausene.

Jeg avsluttet egentlig dette innlegget med å skrive at jeg håpte å komme i mål. Nå klokken 21:35 redigerer jeg meg frem til at det greide jeg.

Vårrengjøringen 2018 er FERDIG! Hurra, det groveste er herved gjort, og da mener jeg alt jeg ikke pleier å gjøre hver uke. Men det forsto du kanskje både før i dag og nå 😉

Nå skal jeg slappe av, vel fortjent. Hehe.

Håper du har hatt en finfin mandag, og at kvelden blir god 🙂 Så får vi håpe morgendagen blir knall, muligens blåtirsdag her, men den tid, den tid.

12 kommentarer om “Flink frue..

  1. Nå minnet du meg på noe her 🙂 Jeg har fått ryddet i hagen, ellers har jeg ikke fått gjort så mye vårrengjøring inne, ennå. Men det blir sånn etterhvert 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.