Multitasking hos tannlegen..

Ja det går visst an det skjønner jeg. Jeg har nok aldri tenkt eller trodd at noe sånt lar seg gjøre. Når man sitter i den berømte stolen for å få gjort noe fornuftig i gapet. Men miraklenes tid er ennå ikke over. Mutter fikk det til.

 Annenhver fredag er det strikkekafé her i bygda, ja det er flere ganger og, men mutter er avgårde ca annenhver fredag. Det skulle anslagsvis bli i dag det, men på onsdag måtte hun ordne seg en time hos tannlegen – og selvsakt fikk hun time midt i strikkekafé seansen. Valget var jo likevel av den enkle sorten, gebisset måtte gå foran pinnene. Eller måtte det?

Jeg fikk disse bildene av mutter, med fri løyve til å redigere og bruke.
Den muligheten måtte jeg jo bare ta med begge hender.

For nå kunne mitt store spørsmål vært – hvordan får man det til?! He he he.

Jeg vet naturligvis hvordan hun greide dette her, hun måtte vente mens tannlegen jobbet iherdig med en sak. Mens mutter satt i «lenestolen» med bena høyt tok hun altså frem pinnene og strikket på en sokk. Hvem av dem som var rask kontra treg skal ikke jeg si noe om, men hun kom hvert fall et stykke. På en lilla sokk – til meeeg?!

Det gledes, lilla raggsokker. Helt innertier. Glem tanna, strikk mutter – strikk. He he he.

Frua har som mange vet dilla på lilla, og raggsokker er forbruksvare. Høst, vinter og langt utpå vår er de på beina mine. Skulle ikke tru jeg trengte det i nytt varmt hus, men jeg liker jo å sitte ute da så. Er det opphold så er jeg ute. He he. Da er det godt med raggsokker altså.

Ønsker mutter riktig lykke til videre på hæla (sokk)
og deg en fin fredags ettermiddag så lenge.

#mor #tannlege #strikk #multitaske          

20 kommentarer om “Multitasking hos tannlegen..

 1. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Vi har fått oss en veldig god tannlege i bygda her, vi hadde alle tre skrekken, men tannlegen har snart kurert oss alle tre :-)) Skal sies at hun ble sittende i stolen å vente litt, med gapet igjen. Hehe, og det var da hun tok frem strikketøyet ;-))

  Liker

 2. Doc&Dask: Jeg lurte i hvert fall ei stund, til hu fortalte at hu måtte sitte i stolen å vente litt. Men bare å komme på tanken om å ta frem strikketøyet hos tannlegen var jo litt komisk 🙂

  Liker

 3. Ja noen får til det meste…hihih..Så deilig med raggsokker…min mor strikket også det til oss..men nå er hun ikke blant oss mer..og jeg må kjøpe…er ikke det samme som hjemmestrikket….

  Liker

 4. Toini: Skal jo sies at hun satt i stolen og ventet, tviler på at selv hun ville greid å styre pinnene med hender oppi gapet. Men helt sikker er jeg dog ikke 😉 he he. Hjemmestrikk er best ja, men jeg greier ikke gjøre om skjerf til sokk, så hun får æren og gleden :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.