Sagaen er i hus..

Da er vi hjemme igjen etter en liten runde på et par timer rundt på Hadeland. En koselig tur ble det. Vi kjørte for en gangs skyld gamleveien hjem igjen, koselig å se litt annet. Tok et fint bilde du kan få se senere i kveld.

Ærendet for turen var som du kunne lese før i dag, at jeg fikk tak i en bokserie jeg har hatt lyst til å lese. Klassikeren «Sagaen om isfolket» er nå hentet hjem, og på plass i bokhylla.

Sagaen som begynte å rulle ut i diverse hjem for 36 år siden. Veldig mange har lest den, mange har lyst – til deg kan jeg fortelle at flere komplette samlinger ligger ute for salg.

Så nå har altså turen kommet til meg.

Jeg har sånn av og på kikket etter denne til en overkommelig pris, ja hva er nå det da?! En kan jo ikke si at summene de ligger ute for er høye, vi snakker tross alt 47 bøker.

Denne finnes i så mange eksemplarer at jeg hadde tid til å vente på å få gjort et varp, og den dagen var visst i dag. Hurra. Eller, jeg var så heldig å få den av gemalen – så hvem som varpet hva kan vel evig diskuteres. He he.

Jeg kommer nok ikke til å skrive noe særlig mer om den her inne – med mindre du ønsker at jeg skal det?! Ønsker du det, så er det nå bare å si i fra 🙂

Men da med forbehold om, at jeg ikke kommer til å sitte «pal» å lese denne her. Denne kommer jeg til å kose meg med innimellom alle andre gode bøker jeg leser. På hytteturer eller en kveld nå og da i løpet av sommeren.

Har du lest hele eller deler av sagaen?

#Sagaenomisfolket #Margitsandemo

22 kommentarer om “Sagaen er i hus..

  1. solliv: Javisst 🙂 Liker å lese ute i sola for eksempel 🙂 Vi har vel alle våre interesser ❤ og dyrker dem deretter :-)) Håper kvelden din er god 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.