En heit oppdatering..

Fra sol til bøker til skyer. Og en del i mellom.

Kjære o store Internett dagbok. Hva skal jeg fortelle deg i kveld, eller….natt er det visst nå.

Noen ganger er det et gjentatt spørsmål i topplokket. Disse utrolig varme, og gode ukene vi har hatt har ikke ledet an til fri flyt av humoristiske innlegg. De har ikke ledet an til så veldig mye annet heller for den del. He he. De siste dagene har inneholdt gjøren og laden av typen må og bør. Resten av tiden har foregått i sol og skygge, innrømmer at selv jeg har trekt inn i skyggen nå og da.

Frua nyter dagene, men nettene er litt seige. Innrømmer at jeg sover ikke så godt i 28 grader på soverommet, og det påvirker jo dagene også på sitt vis 😉 venter tålmodig på den viften som er på vei til oss. Vente, vente. . . .

Det er virkelig flotte uker vi får oppleve nå og jeg vil nødig klage for mye – eller virke klagete! Jeg digger sola! Og mens vi nyter, så har sydligere strøk fått noe liknende våre tidligere somre – så jeg er veldig fristet til å tenke at alt henger sammen på et snedig vis. Jorda går rundt, sola går rundt – og i løpet av noen år så går alt sammen trill rundt. Hehe. Så kanskje vi skal få nyte noen fine somre noen år fremover?! Lov å håpe.

Men nå har værmeldingene ymtet frempå at vi skal få noen dager med grader litt under 30. Det er helt greit det også tenker jeg, jeg er like blid. Tror ikke jeg hadde blitt grinete om vi fikk en regnskvett heller jeg nå. En ordentlig en, en av det slaget som kan slukke skogbranner – det er jo dessverre et par som pågår nå.

Det er nå alltid både pluss og minus med alle værtyper, bare det blir nok av typen.

Jeg har vært så heldig å få en del spørsmål i innboksene her og der den siste tiden – så selv om jeg aldri dro i gang en spørsmålsrunde for mai måned, så har jeg spørsmål nok til et innlegg – og det serveres deg senere i dag.

Ett av spørsmålene vil jeg likevel ta her og nå, det lød rett og slett «skriver du ikke om bøker mer?» – å jo, det kan jeg love deg. Det kommer jeg nok aldri til å slutte med, så lenge jeg kan lese. He he. Jeg er jo en selvutnevnt periodeleser, men jeg innrømmer at de siste dagene har jeg lest litt mindre enn jeg normalt sett ville gjort i godvær. Men jeg kan røpe at jeg holder på med noen ordentlige godbiter om dagen, så det er bare å følge med – tusen takk for et slikt spørsmål og melding.

Veldig koselig å vite at det jeg skriver om er ønsket.

Det var en fin solnedgang i kveld, etterfulgt av noen fine skyer som jeg fikk lyst til å knipse. Forestilte meg at skyen over her var en and i svalestup – med beina nesten trukket oppunder seg.

Snodig hvordan tankene kan fly bare ved å se eller høre noe. He he he. Mine gjør i alle fall veldig fort det, du fikk kanskje med deg Trostens «slektstreff» som jeg skrev om nylig?!

Hvis ikke kan du lese om det i linken her H E R =)) et humoristisk ladet kåseri forfattet av meg selv. Hehe.

Dette ble visst et realt oppsummerings innlegg dette her, men slik blir det vel fort når jeg har holdt «smatten» her innenfra brøttet de siste dagene.

Nå venter en ny uke med nye (u)muligheter. Hehe. Håper du har hatt en god helg, og at uken blir god.

6 kommentarer om “En heit oppdatering..

  1. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Helt enig med deg. Sol oppgang og nedgang er nærmest magiske, og jeg liker de veldig godt når det er et fargespill i det. Da blir jeg sittende å kikke :-)) Tenker det gjorde godt med litt regn, her kom det ca 32 drypp i går, ikke i nærheten av den skuren naturen kunne trengt. Men men. Det kommer nok :-)) Håper du har en finfin dag :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.