Svar på spørsmålsrunde mai..

16 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde mai..”

 1. Morsomt med sånne spørsmålsrunder egentlig. Kommer litt mer under huda på bloggeren på en måte. Kanskje jeg burde prøve det selv. Bare redd jeg ikke hadde fått et eneste spørsmål. 😉

  Liker

 2. Fotokjerring: Ja det er morsommere enn jeg hadde trodd, hadde aldri det på den forrige bloggen, og nå skjønner jeg ikke hvorfor. Er jo bare koselig at noen lurer på noe – og en fin måte å bli bedre kjent, litt etter litt =)) Bare å prøve, du får nok flere enn du tror du også ❤

  Liker

 3. Jeg har aldri hatt spørsmålsrunde, kanskje jeg må ha en jeg også. Det er jo noen ting man får vite da også, som man ikke får vite ellers. Ellers tror jeg folk vet nesten ALT om meg snart 😀 Fine svar fra deg, jeg ser noen likheter mellom oss, og noen ting jeg hadde svart annerledes så klart 🙂

  Liker

 4. frodith: Jeg hadde aldri det på bloggen jeg hadde før, men det var nå faktisk veldig moro å få konkrete spørsmål fra noen som ønsker å vite 🙂 En fin måte å gi av seg selv, ikke alltid like lett å gi når man ikke vet hva :-)) Hehe. Takk for det, ulikheter er vel menneskehetens «sukkertøyeske» eller tja, mange valg for hva en kan kalle det også :-))

  Liker

 5. Toini: Takk for det :-)) Prøvde aldri på den tidligere bloggen, men tok en sjans her og det viste seg å være moro :-)) Aldri for sent å prøve igjen, skal se du får noen ;-))

  Liker

 6. Det er kjekt å lese svarene på spørsmålsrundene 🙂 Man blir litt bedre kjent da 😀
  Jeg synes det var artig at du har vært drillpike 🙂 Jeg har ikke vært det, men har en datter som var aktiv i mange år. Hun har også fått drillsølv i NM 🙂 Hun la opp for et år siden, og hun savner det enda.
  Jeg har hatt spørsmålsrunde en gang. Men på det jevne kommer jeg rett og slett ikke på det 🙂
  Jeg kan jo spørre om en ting til neste runde:
  Hva er ditt favorittordtak, og hvorfor akkurat det?
  Ha en strålende fin kveld ❤

  Liker

 7. Moro å se svara dine .. Moro når folk er innom bloggen syns jeg også..men å ligge på toppen hadde føltes som stressende ..tror jeg :)) Kinesisk mat liker jeg godt også.. Nydelig bilde av Andersnatten :))

  Liker

 8. Eva: Ikke sant, en blir jo det når en kan svare på akkurat det noen spør om =) Moro er det også, at noen spør =) Jeg også savner drillingen, det blir en del av en det der, men tror nok jeg må innse at skuldrene ikke ville like å bli aktiv igjen – men holder da på litt her hjemme, fin trening =)

  Liker

 9. annebe: Takk for det =) Veldig koselig og moro at noen spør, og vil spørre om noe. Veldig koselig at noen er innom bloggen, men helt i toppen tror jeg ikke at jeg hadde fælt meg komfortabel, men sånn midt på kunne sikkert vært kos =) Kinamat er utrolig godt, jeg er ikke noe fan av sterk eller veldig krydret mat, tåler det dårlig – men mild kinamat er nammenam =) Håper du har en finfin junikveld =))

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s