Svar på spørsmålsrunde mai..

I utgangspunktet startet jeg aldri denne spørsmålsrunden, jeg var heller så heldig at den «kom» til meg via spørsmål i de ulike innboksene til bloggens fora. Jeg kunne jo svart på de der og da, men siden det kom tre ganske så samtidig så valgte jeg heller å vente. Vente å se om det kom fler – så mai også kunne få en forsinket spørsmålsrunde 🙂

 Her kommer både spørsmålene, og svar.

Q – Har du noen favoritter? Artist, klær, mat, drikke for eks?
A – Ja man velger seg jo noen favoritter fra livets «twist» pose. Men dette spørsmålet var et jeg måtte tygge litt på, for det er ikke så greit å gi et kort og konkret svar. Jeg har mange favoritter innen alt, lettere å si at Country (ikke country pop, som i pop) og 50 talls Rock?n Roll og Rockabilly står høyest oppe. Innen klær er western stilen mest fremtreden, jeans og overdel. Av mat så er favoritten både indrefilet av møø, og Kinesisk Biff Chopsuey fra favorittrestauranten i Lillestrøm store favoritter. Drikke må nesten bli sort kaffe.

Q – Du deler mange gode parfymer her på Instagram kontoen, hvilken er din største favoritt og blir du sponset?
A – Oj sann, en stund siden dette spørsmålet kom, og helt ærlig så vet jeg ikke om jeg greier å velge enda. Jeg deler dem alle nettop fordi de er mine personlige favoritter. Jeg har fått en fin parfymegarderobe med tiden, hver til sin anledning eller stemning, som alt annet man velger seg for dagen. Hehe. Ingen av mine parfymer er sponset, de er alle enten bursdags / julegaver – eller så har jeg kjøpt de selv.

Q – Hvor møtte du gemalen, og når får vi se han?
A – Vi møttes på jobb, der gemalen enda jobber. Han har ingen ønsker om å vise seg på bloggen, og det må jeg respektere. Han stiller likevel mye opp i kulissene. Hehe.

Q – Skulle du ønske du var en toppblogger? Jeg synes virkelig du skulle vært det. Du skriver så råbra.
A – Helt på toppen kjenner jeg at jeg ikke har noe behov for å være, men det er klart at det hadde jo vært moro å «stige bittelitt i gradene» Det bestemmer i grunn dere som leser, at det blir mange nok av dere som liker det jeg skriver og finner på. Tusen takk for en veldig hyggelig melding. Koselig at nettop du liker bloggen min.

Q – Vil du dele mer av produkter du bruker fast? Jeg liker innleggene dine med anbefalinger da du deler så fint.
A – Det er klart jeg kan det, bare send meg en melding eller kommentar om hva du vil lese om. Bare koselig det. Takk takk =)

Q – Hvor lenge drillet du, og hvor?
A – Jeg var drillpike i en ca 7 år, på Strømmen.

Q – Hvorfor deler du aldri linker om hvor man kan kjøpe produktene du har skrevet om, litt vanskelig når jeg må lete de opp selv.
A – Jeg har ingen sponsor på produkter, med det velger jeg å la være å linke til noen som helst. Litt av det prinsippet av at jeg da ville linket til alle, og ikke valgt ut én butikk. Produktene er ikke vanskelige å finne, søk på et av de, så ser du nok det 😉

Q – Pssst. Skal du på flere slike turer som den du har skrevet om den siste tiden el? Likte de innleggene.
A – Så koselig at du likte de, jeg koste meg veldig på den turen. Akkurat nå har jeg ingen tur i siktet, men kanskje noe annet du kan like, om ikke så alt for lenge?!

Q – Bruker du noen kremer til kropp? Isåfall hvilke?
A- Helt ærlig, for ikke så lenge siden så hadde jeg ikke visst hva jeg skulle svart. Når du spurte om dette så hadde jeg ikke noe konkret og klart svar å gi, men i løpet av de siste 2 ukene så har jeg funnet svaret jeg kan gi deg, innlegget ble skrevet på fredag – og svaret finner du H E R =))

Beklager til de som ventet litt lengre enn andre på svar nå, men jeg syntes som sakt det var koselig å samle opp spørsmål til et eget innlegg – håper det var greit 😉

Kanskje det er «liv laga» spørsmålsrunder likevel?!
Lurer du på noe så er det bare å spørre. Frua samler opp til egne innlegg.

Veldig koselig at nettop du vil vite akkurat det – om meg.

#spørsmålsrunde #svar         

16 kommentarer om “Svar på spørsmålsrunde mai..

  1. annebe: Takk for det =) Veldig koselig og moro at noen spør, og vil spørre om noe. Veldig koselig at noen er innom bloggen, men helt i toppen tror jeg ikke at jeg hadde fælt meg komfortabel, men sånn midt på kunne sikkert vært kos =) Kinamat er utrolig godt, jeg er ikke noe fan av sterk eller veldig krydret mat, tåler det dårlig – men mild kinamat er nammenam =) Håper du har en finfin junikveld =))

    Liker

Kommentarer er stengt.