En sumsum rundt øret..

En mildere tirsdag er i full gang.
Blitt så bortskjemt med varme nå, at det faktisk føltes veldig veldig kaldt i går kveld.

Når frua fant dyna si var det kun 5 pluss ute. Det er en stund siden kun 5 grader og dyne – så jeg kan herved underrette leseren om at frua ikke har sovet godt. En grunn er at jeg generelt sover dårligere første natta gemalen jobber, en annen var smerter, den tredje grunn?! En halv time før gemalen var hjemme igjen bråvåknet jeg av en sumsum av typen Humle, tror jeg.

Den stakk såvidt kroppen innafor vinduet og summet litt – før den mest sannsynlig fikk summet seg ut igjen. Frua spratt opp og var borte ved vinduet på et millisekund og en tå «mindre» ville ikke ha slikt celebert besøk rundt hodeputa mi – men da var den ute, og jeg lys våken. Hehe, så jeg satt på terrassen å ventet de siste minuttene før gemalen kom hjem – han skjønte nærmest ingenting når frua sto rett innafor døra når han låste opp. He he.

«Du har lagt deg væ?» kom det med en mistenkelig tone.
– Jada sa jeg, he he. Det var jo sant.
Men drømmelandet fikk ikke mye glede av mitt nærvær i natt.

Det ble en time eller halvannen til på øyet før jeg sto opp. I dag er det faktisk spådd rett under 20 grader herover, og det tror jeg blir en sannhet, er en ordentlig sur trekk på frua foreløpig så dette blir kanskje en pausedag om en kan si det sånn.

Spådd en god del varmere igjen utover i uka – så jeg tenker at dette er en fin dag til å få unna seg noen huslige oppgaver som har fått stått på vent i varmen?! De siste dagene har ikke frua maktet mer enn å vanne blomster og snurre vaskemaskin.

Jeg er som før nevnt veldig glad i sol og sommer, og normalt sett har formen også tidligere pleid å bli en del bedre i varmen, dette er vel det andre året som varmen ikke har gitt meg noe som helst bedring – en stusselig tanke i grunn. Håper jeg bare er som jeg pleier – treg. He he he.

Men men, en får bare ta det som det kommer tenker jeg – ikke så mye annet å gjøre, og jeg sturer ikke av den grunn. Det nytter jo i alle fall ikke, så jeg får sette i gang med det jeg kan best. Suse rundt meg selv og noen gjøremål.

Lag deg en så fin dag som mulig – og smil til en ukjent
– kan hende du får får dobbel glede igjen
😉

20 kommentarer om “En sumsum rundt øret..

 1. Jeg hadde samme tanken selv….jeg har blitt så godt vant til varmen, at alt under 20 grader føles kjølig 😉 Men helt ærlig så er det godt med en liten pause også. Et par regndråper hadde jo vært fint å fått innimellom, pga brannfaren, men sånn ellers trives jeg innmari godt med sol, sol og atter sol 🙂
  Ikke noe kjekt at du ikke får mindre smerter i varmen…for ofte har varme en gunstig effekt. Jeg selv er litt mer smertefri i varmen. Selv om mye annet blir tyngre, så er det å være smertefri en fantastisk herlig ting. Unner deg bare alt godt ❤
  Ha en strålende fin dag i dag, håper den kalde vinden blåser bort 🙂
  Klem ❤

  Liker

 2. Hos oss ble det brått kaldere, og vi har hatt litt regn. Regnet gjør godt for naturen, men det trenger ikke regne i syv fjorten dager!
  Det er irriterende å våkne med humle eller veps på soverommet, og hvis jeg oppdager at det er det får jeg fart på meg til å få insektet ut!
  Siden jeg har kronisk betennelsesreumatisme er fomen min mye bedre når det var sol og varme enn når det er rått og kaldt! Kjedelig når du ikke merker bedring da.
  Ønsker deg en kjempefin tirsdag 🙂
  Purr, purr, fra Toril og kattene

  Liker

 3. Eva: Ja jeg også har blitt vant med denne varmen, så nå fryser jeg nå faktisk. Best å kle på seg – liten lyst til å få en forkjølelse denne tiden av året. Hehe. Varmen har hjulpet meg veldig om somrene, i fjor hadde vi kun sommervarme en tirsdag, så fikk ingen hjelp i fjor – trodde det var grunnet været men har ikke fått hjelp denne måneden her heller, og det er litt stusselig synes jeg. Det har da virkelig vært varmt nok :-)) Håper du til gjengjeld har fått masse god hjelp av varmen ❤ og at det gjør deg godt. Klem klem ❤

  Liker

 4. Toril sin hverdag med musikken og kattene: Her også, en del kaldere i dag. Brrrrrr. En regnværsdag kunne vært fint ja, men ikke fjorten dager som du sier. Jeg spratt opp og bort til vinduet ja, men den var allerede ute heldigvis 😉 Jeg har noe av det samme som deg, i ordene hvert fall – og varmen har hjulpet meg litt hvert år. Men ikke i fjor, og ikke hittil i år. Negativt overrasket for det er en av mange grunner til at jeg gleder meg til sommer hele vinteren. Men men, får håpe det snur, herlig å ha noen bedre dager. Får bare håpe det skjer. Ha en finfin dag :-))

  Liker

 5. deveny: Ja jeg er ikke videre god på å snurre rundt i senga når jeg vil sove. Innbiller meg at jeg skal nok få det til – men blir jo liggende å glane bak øyekokka 😉 Men fikk noen timer da, så det var ikke helt fritt heldigvis :-))

  Liker

 6. Ja plutselig var det kaldt drag i lufta igjen…MEN jeg syns det er deilig…ble ganske så varmt på turen…jeg begynte med tynn jakke, men den kom fort av…Hundene peste mye mindre…Væromslag slår gjerne inn på kroppen…og jeg har ingen bedring av varme…aldri kjente noe til det…Men..det er store forskjeller med det har jeg skjønt…Håper du fikk en god dag, til tross for skjev start på dagen….

  Liker

 7. Lite søvn her også i natt. Av helt andre grunner. Skulle gjerne tatt litt summing og kanskje til og med et lite stikk istedenfor barn med omgangssyke. Ha en herlig, avkjølende dag!

  Liker

 8. Her suser det mer enn nok fra før, men bier, humler og «kvæks» må inn gjennom døra his meg. Er så gla i nettingen foran vinduet mitt. 🙂 Har du hørt om du kan få helsereise fra NAV? Det sies at luftfuktighet og salt sjø har bedre virkning enn innlandslufta… (Nei, forsøker ikke å være besserwisser, men har ikke lest langt nok bak i bloggen din til å vite hva som er prøvd og ikke.) 🙂

  Liker

 9. Toini: Heldigvis varmt og godt igjen nå. Akkurat passe ute her :-)) Tåler dårlig væromslag jeg også, så det var nok det som slo inn et øyeblikk i går kveld og i natt. Var for slikt men tenker gjerne ikke over det før etterpå. He he. Jeg hadde bedring av varmen til for to år siden, i fjor og hittil i år har jeg ikke merket noen bedring av varmen, synd at varmen har «gitt meg opp» he he :-)) Håper dagen er god som gull 🙂

  Liker

 10. Ann: He he, off ja – det tenker jeg nok. Hadde håpet at du kunne bli kvitt dette her snart. Joda jeg har nok hørt om det, tar deg slett ikke som en besserwisser snille :-)) Og jeg har blitt bedre i sydenland ja, så kanskje det faktisk har hjulpet best tross alt?! Ikke skrevet så mye om hverken plager eller noe sånt her inne, noen drypp av og til bare :-)) Håper dagen din er god :-))

  Liker

 11. frodith: Samme her. He he. Akkurat det samme her, når humla var på tur inn var jeg iskald etter å ha kasta dyna av, ikke vant med «normale» temperaturer, godt det skal bli litt varmere igjen ganske snart :-))

  Liker

 12. Ann: He he. Off, herlig med galgenhumor da, den hadde jeg ikke kommet langt uten selv heller. He he. Dagen har vært fin den, kommer vel noen ord om den snart ;-)) Håper din dag har vært super, og at kvelden er det også.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s