En sumsum rundt øret..

En mildere tirsdag er i full gang.
Blitt så bortskjemt med varme nå, at det faktisk føltes veldig veldig kaldt i går kveld.

Når frua fant dyna si var det kun 5 pluss ute. Det er en stund siden kun 5 grader og dyne – så jeg kan herved underrette leseren om at frua ikke har sovet godt. En grunn er at jeg generelt sover dårligere første natta gemalen jobber, en annen var smerter, den tredje grunn?! En halv time før gemalen var hjemme igjen bråvåknet jeg av en sumsum av typen Humle, tror jeg.

Den stakk såvidt kroppen innafor vinduet og summet litt – før den mest sannsynlig fikk summet seg ut igjen. Frua spratt opp og var borte ved vinduet på et millisekund og en tå «mindre» ville ikke ha slikt celebert besøk rundt hodeputa mi – men da var den ute, og jeg lys våken. Hehe, så jeg satt på terrassen å ventet de siste minuttene før gemalen kom hjem – han skjønte nærmest ingenting når frua sto rett innafor døra når han låste opp. He he.

«Du har lagt deg væ?» kom det med en mistenkelig tone.
– Jada sa jeg, he he. Det var jo sant.
Men drømmelandet fikk ikke mye glede av mitt nærvær i natt.

Det ble en time eller halvannen til på øyet før jeg sto opp. I dag er det faktisk spådd rett under 20 grader herover, og det tror jeg blir en sannhet, er en ordentlig sur trekk på frua foreløpig så dette blir kanskje en pausedag om en kan si det sånn.

Spådd en god del varmere igjen utover i uka – så jeg tenker at dette er en fin dag til å få unna seg noen huslige oppgaver som har fått stått på vent i varmen?! De siste dagene har ikke frua maktet mer enn å vanne blomster og snurre vaskemaskin.

Jeg er som før nevnt veldig glad i sol og sommer, og normalt sett har formen også tidligere pleid å bli en del bedre i varmen, dette er vel det andre året som varmen ikke har gitt meg noe som helst bedring – en stusselig tanke i grunn. Håper jeg bare er som jeg pleier – treg. He he he.

Men men, en får bare ta det som det kommer tenker jeg – ikke så mye annet å gjøre, og jeg sturer ikke av den grunn. Det nytter jo i alle fall ikke, så jeg får sette i gang med det jeg kan best. Suse rundt meg selv og noen gjøremål.

Lag deg en så fin dag som mulig – og smil til en ukjent
– kan hende du får får dobbel glede igjen
😉

20 kommentarer om “En sumsum rundt øret..

  1. Ann: He he, off ja – det tenker jeg nok. Hadde håpet at du kunne bli kvitt dette her snart. Joda jeg har nok hørt om det, tar deg slett ikke som en besserwisser snille :-)) Og jeg har blitt bedre i sydenland ja, så kanskje det faktisk har hjulpet best tross alt?! Ikke skrevet så mye om hverken plager eller noe sånt her inne, noen drypp av og til bare :-)) Håper dagen din er god :-))

    Liker

  2. frodith: Samme her. He he. Akkurat det samme her, når humla var på tur inn var jeg iskald etter å ha kasta dyna av, ikke vant med «normale» temperaturer, godt det skal bli litt varmere igjen ganske snart :-))

    Liker

  3. Ann: He he. Off, herlig med galgenhumor da, den hadde jeg ikke kommet langt uten selv heller. He he. Dagen har vært fin den, kommer vel noen ord om den snart ;-)) Håper din dag har vært super, og at kvelden er det også.

    Liker

Kommentarer er stengt.