Rett fra postkassa..

God dag medborgere i, og utenfor bloggland 🙂

Denne ukens lillelørdag er i gang, også her i brøttet. (Brøttet betyr bakken)

Tidligere i dag var det kaldt i skyggen på terrassen her, det var en sur trekk i fra alle kanter – og den førte til at frua satt ute med pledd rundtomkring seg selv. Sitter ikke inne av den grunn – å neida, jeg sitter ute såfremt det er opphold og så lenge det går an uten tak over knollen. He he.

Det er fine dager rundt her nå, selv om gradene har gått litt ned så er det fortsatt fint og sola varmer godt på oss. Hurra for en kjempefin sommer så langt.

Den pakken jeg har nevnt noen få ganger den siste uka lar fortsatt vente på seg – jeg vet ikke om jeg vil fortelle beskjeden i den siste meldingen jeg har fått om den en gang – jeg tenker at enhver som ville fått en slik melding ville flydd rake veien til himmels av å lese det. Så av det skjønner du sikkert at den ikke er her enda i alle fall, og jeg aner ikke når den kan dukke opp heller. Æsj. Håper den dukker opp snart.

Men om pakken ikke er her enda, og vinden blåste surt rundt frua så ble hjertet mykt som smør da postdamen stoppet utenfor her mens jeg vannet blomstene. Hun hadde med en konvolutt pakke fra en dame i slekta – bare jeg ser den sirlige skriften på konvolutten så kommer klumpen i halsen. Jeg er så glad og takknemlig for familien min «over dammen» er så glad for den gode kontakten jeg har med dem der, og de som bor andre steder i USA. Vet en del av de leser bloggen min – så Tusen tusen takk for dere ❤

Konvolutten inneholdt et koselig kort, lokalavisen og et blad til meg og den ene hobbyen min.

Du som har frua på snap har allerede fått muligheten til å se litt fra avisen. Og fra dette bladet kan det komme mange fine kort. Bare for meg å sette i gang =)

Denne morgenen bød på litt av hvert her hos oss, en savnet pakke, en konvolutt med omtanke – samt et produkt jeg fikk en ny av, da jeg forleden så meg nødt til å reklamere på – da det rett og slett hadde smeltet under frakten, det var ikke noe særlig – i sta hentet jeg da ut den nye som ble sendt, og den var ikke så veldig mye bedre den heller – så det spørs om sol og varme leder til mer enn vi tenker over.

Det er mye mer enn mat i kjøleskapet her om dagen i alle fall, til gemalens humring og rolig klagesang. Når egg er erstattet med leppegreier, da er det nesten bortimot nok 😉 Får bare håpe han ikke tar feil av noe nå da. He he he.

Med litt av hvert å finne på kommer det første innlegget lovlig sent ut her, men det får stå sin prøve å forsøke det også. Om ikke alt for lenge serveres en produktomtale fra meg, så det blir forhåpentligvis noe mer å kose seg med fra frua i dag også 🙂

Håper i alle fall det, og at du har en god dag så langt 😉

12 kommentarer om “Rett fra postkassa..

  1. Toini: Litt irriterende å få slike svar ja, men håper den dukker opp snart =) Ellers har dagen vært jevnt over god, og varm =) Håper du også kan konkludere med en god dag =))

    Liker

  2. frodith: Det er jo det, herlig følelse at noen tenker på en ❤ Så koselig å lese at du fikk det, håper pakken gleder deg enda, bursdager er kos sånn 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.