Til minne om..

Det er ikke ofte jeg gjør det, men av og til velger jeg å sende en liten cyber takk når noen som har rørt noe ved, og i meg går bort. Tidligere har jeg kun gjort det på et annet sosialt media, men dette var og er et slikt menneske jeg føler fortjener en takk i form av et lite innlegg =) Hun deler riktignok pidestallen sammen med en del før henne, en del som aldri rakk å bli nevnt på min blogg. Minken er med det den første som får en cyber – blogg takk fra frua… 

Jeg kan ikke la være å undres over, hvor moro det angivelig kan begynne å bli der oppe –
om man tenker over hvor mange av våre «store» som har gått bort.

I natt slukket som kjent en stjerne, hun fløy opp og lyser nå på himmelen –
sammen med veldig mange andre kjente og kjære personligheter.

Minken – Birte F. Wienskol – har vært med meg siden jeg var veldig liten. Hun leste blant annet inn flere lydbøker som jeg alltid har vært veldig veldig glad i.

Hun leste inn Pippi, Blekkulf og Den Vesle Vampyren for å nevne noen. Hun deltok i «Huset med det rare i» og ga – og fremdeles gir meg mye latter i filmen «Viva Villaveien» de senere årene så jeg alle episodene av «Karl og Co» hvor Minken spilte søsteren «Vigdis» i tre sesonger.

Minken har gitt meg utrolig mange gleder oppigjennom årene, og en del informasjon via sine utgivelser av musikkhistorie. For meg var Minken veldig levende i fortellingene og humoren – og det er bare trist at hun måtte reise videre fra sine så tidlig.

Takk for alle gode minner, som har vært og er en del av meg og den jeg har blitt og er.
Men og for at den yngre generasjonen også kan glede seg, med dine verk for fremtiden.

I takknemlighet..

#minne #takknemlighet             

14 kommentarer om “Til minne om..

 1. Åhh så nydelig skrevet! ❤
  Gråter en skvett… har alltid likt henne så godt,bare vært noe helt spesielt med hele hennes vesen…

  Liker

 2. Wenchepia: Takk for det ❤ Er så enig med deg, helt enig. Det var og er noe veldig fint over Minken, så det var bare utrolig leit å lese at hun må sove nå.

  Liker

 3. Toini: Bare leit, og som du sier så hadde hun fortjent mange gode år til 🙂 Minnene og publiseringene er trøsten i det, det blir med videre :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.