Byfest er bra..

For ordens skyld: Innlegget er ikke sponset.

Jeg hadde mye av ungdomstiden min på Lillestrøm, flyttet dit fra Strømmen midt i beste sendetid – fjortisperioden min, og det var noen veldig fine år langs jernbanen i Flisbyn. En av mange grunner til det var By-Festen, jeg bodde der da den startet, og det ble veldig fort en tradisjon for gjengen å være med på det aller meste av moroa, hvert år.

På onsdag braket det løs igjen, denne helgen ligger det an til veldig mye moro i Lillestrøm – for både små og store. Tivoli, hoppeslott, marked med gode tilbud og konserter, mange konserter – fra flere scener. Noe for alle.

Ta gjerne en titt på årets arrangement med program dag for dag i linken nederst i innlegget.

Jeg og vi skal ikke dit i år, det blir nok en roligere helg med bok her i brøtte, men jeg husker det som utrolig moro. Det er noe for alle i Lillestrøm disse dagene, både å finne på, se på, og ikke minst høre på. Og for deg som holder til såpass i nærheten at det kunne være aktuelt å ta en tur – Byfestens konserter er gratis!

Det er mange og varierte konserter hele helgen, uteservering og bare moro hvis været vil være med, men husker da morsomme Byfester i regnvær også jeg. Uansett er det en fin anledning til å møte venner og bare kose seg utover kveldene.

Så er du i nærheten av Lillestrøm i dag og i morgen så kan jeg anbefale å stikke både bein og armer innom sentrum, mulig en del også er tilgjengelig noen timer på søndagen før alt sammen takker av for denne gang.

Les mer om alt sammen her:

BYFESTEN Lillestrøm =))

#lillestrøm #byfesten #moro #tivoli #musikk #konsert #shopping

6 kommentarer om “Byfest er bra..

  1. Toini: Det har blitt litt av det samme her, jeg holder meg også som regel unna slikt nå, skrotten vil ikke være med på slike arrangementer hvor jeg da koser meg så fælt at jeg helst ikke vil hjem 😉 Hehe. Ha en finfin kveld mot tur :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.