Helt plutselig midtsommer…

Med fare for å gjenta meg selv – tiden går så utrolig fort.
Et halvt år siden lille julaften, et halvt år til julaften. Begredelig tanke ikke sant?!

Ja nei du skjønner sikkert hva jeg mener for begredelig er jo ikke det helt rette ordet, vet neimen ikke hvilket ord som kunne passe best å bruke?! Blir liksom ikke helt rett noen av de ordene jeg tenker på. He he.

Bilder fra kvelden og kveldsturen i går, himmelen strålte slik som bare den kan.

Midtsommer eller sankthans er her, og årets versjon blir som vanlig stille og rolig her hos oss. Gemalen har arbeidshelg denne runden også, så det blir ingen sprell eller andre hyss – men det er helt greit for frua for varmen er nemlig på god tur tilbake. I dag allerede føles det mer enn dobbelt så varmt som i går, jeg så at det var spådd veldig godt vær i dag og fremover – men greide ikke helt å se det for meg der jeg satt i teddyjakke og med det gode varme tubeskjerfet rundt halsen og frøys – selv jeg tredde langbukser på i går. Men heldigvis slo godværet til som spådd så i dag kan det soles igjen. Hurra for det da. Perfekt vær servert oss til midtsommer, kan ikke be om mer.

Sitter ute på terrassen og nyter været, kaffekoppen og boka mi. Ja dette blir en god dag, kanskje verdt en halv side i «livets bok» Hehe.

Lag deg en så fin sankthansaften som mulig,
uansett og åkkesom – kose deg masse.

12 kommentarer om “Helt plutselig midtsommer…

  1. Toini: Godt å lese at dere koser dere i kveld :-)) Bare tilfeldig at kvelden har et navn ;-)) Takk for det, gemalen ser på kamp og jeg leser. Tror jeg 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.