Sankthanskvelden..

I går hadde vi et herlig vær, noe som ble med oss utover kveld og natt – forsøkte meg på noen fine bilder av fjorden under kveldsturen, og noen var jeg jo heldig med.

Det var flere enn oss som drøyde ut natten, to små båter var ute på fjorden og litt over klokka 01 i natt piplet det frem noen skoleunger som sikkert ville ha ut siste rest av energi før natta, de skøyt en ball mellom seg en liten stund før det igjen ble stille. Ferie er nå tross alt ferie, og starten på skoleferien husker også jeg som best, fredag var vel siste skoledag her tror jeg. Nå venter noen gode uker med mye moro, helt sikkert.

En skal jo ikke sova bort sumarnatta heller, så kan ikke si at jeg ikke forstår dem.
Vi satt jo ute vi også. Hehe.

Vår kveld var som andre lørdagskvelder når gemalen jobber helg, en god middag – så kikka han på kampen mens jeg satt ute å surra med mitt. Når kampen var ferdig så vi en film før vi gikk kveldsturen vår.

Vel hjemme igjen fra den ble vi altså sittende ute på terrassen en god stund, det var såpass godt vær at det var godt å sitte ute. Det ble til slutt helt stille og det er i grunn den tiden jeg liker best på døgnet, når en kan sitte å suse i sin egen verden helt uforstyrret.

Nå er en ny dag i gang, en ny søndag – montro hva den bringer?! Gemalen skal etter hvert avgårde på sistetur, så for frua blir det nok en koselig lesedag ute i sola – ser ut til at vi får like varmt og godt vær i dag. Hurra =)

På tirsdag skal du få lese hva jeg har lest de siste dagene. Liker du hittil sjangeren på bøkene jeg leser og skriver om her inne så vil neppe denne romanen skuffe deg heller. Det er litt av en godbit.

Ja endelig ser det ut til at vi har vi fått igjen finværet, håper det blir hos oss en stund igjen nå. Vi er også utrolig godt fornøyd med den vifta vi kjøpte, vi har enda ikke hatt behovet for å teste tredje trinn på den – men med ettermiddags og kveldssola rett inn på soverommet til den går ned var dette et veldig smart og godt kjøp – som vi nå ikke helt skjønner hvorfor vi ikke har gjort før. Hehe.

Gikk du glipp av humor kåseri innleggene rundt vifta og alt sammen –
så kan du lese om det her,
del 1 og del 2

Har du noen planer for dagen din da tru?!
Håper den blir god uansett og åkkesom hva du måtte finne på
=)

14 kommentarer om “Sankthanskvelden..

 1. Så fine bilder ❤
  I dag så har vi tilbragt litt tid sammen med kusina mi og de andre før de reiste hjem igjen 🙂 Har regnet her i dag, så har ikke fått vært noe særlig ute :/ Heldigvis har det meldt fint vær hele uka som kommer 😀 Håper du har hatt en fin dag og fin kveld ❤

  Liker

 2. Helene: Takk for det 🙂 Ble ikke mye feiring her heller, akkurat så koselig som vi ville ha det, endelig er godværet tilbake – og det må nytes 🙂 Håper du har hatt en finfin helg også :-))

  Liker

 3. Monica :): Takk for det :-)) Hørtes ut som en veldig fin helg det 🙂 Her har sola strålt i to dager igjen, helt herlig – håper finværet når deg og dine snart også ❤ Klem

  Liker

Kommentarer er stengt.