Tonefall på bloggen..

Som du kanskje veit så er jeg veldig glad i bøker, leser en god del bøker igjennom året – og deler av meg med gode gode ord om mange av bøkene.

Men er det noe jeg har merket, især den siste tida så er det at er det noe jeg er minst like god til som å lese – så er det å skifte språket her inne når jeg skriver om dem. He he.

Jeg tar meg faktisk i å endre litt på mitt eget skrivefall – ja sånn kan det vel kanskje skrives når det ikke er lyder til?! Hehe. Tonefall blir liksom halvveis feil å skrive. De jo er i mitt og ditt hode når det leses..

Når jeg skrev om endringer på bloggen så er det først og fremst endringer av og med meg jeg mener. Selvfølgelig skal bøkene fortsatt få den respekt og omtale de fortjener, men jeg har blitt litt mer bevisst på at resten av bloggen ikke sakte skal få skli ned i den samme konservative toneart.

Det er ikke helt meg, det er kun en del, og den er ekte nok den altså, men det er noe med det, og de som virkelig kjenner meg, eller blir kjent med meg skal kjenne seg helt igjen i de fleste innleggene her inne – for hadde du møtt meg så kan jeg vel nesten garantere at du fort kunne tru at denne bloggen ofte skrives av en annen.

He he he. Men det er nå meg da, tar meg som sakt i det å skrive så mye penere om enkelte ting enn jeg både er som person og ikke minst snakker til daglig og drar det fort med meg videre til neste innlegg, mulig det bare er jeg som legger merke til det, men tilfelle andre også har lagt merke til det så deler jeg noen ord. He he, en lærer så lenge en skriver også, og dette skal jeg sakte men sikkert i meg selv bli mer vàr på. Det er på tide å snu litt om på flisa igjen å finne en litt bedre middelvei i helheten. Hurra..

Meg-et kommer mer til syne igjen i kveld, hvis du husker kasus skap fra i mai så kan du kanskje gjette hva som er på gang igjen i heimen?! Jess, flatpakker – i flertall denne gangen. Om ca en time står gemalen opp igjen fra nattevakt, da begynner dagens kasus, og det skal du få lese om i kveld – når både bokhyller og vi er passe «skrudd» Hehe.

#tonefall #skrivemåte #blogg                     

10 kommentarer om “Tonefall på bloggen..

 1. Orkidedatter: He he, nei det er jo ikke det. Tenker det er så fint med en sammenheng 🙂 Så sklir jeg sakte utenfor egne tanker, henter meg inn igjen før jeg igjen sklir utafor. Så tanken er å bli mer bevisst på og om så det blir noe i mellom på begge deler :-)) Jeg endrer meg nok ikke, er som jeg er. He he he ❤ Håper diiin dag så langt er helt super, som du er :-)) Klem

  Liker

 2. Kan ikke si jeg har tenkt over dette jeg…men du får ordene det sånn du vil ha det selv…hihih…Lykke til med flatpakken! og ha en god kveld!

  Liker

 3. Toini: Så bra, det er faktisk veldig godt å lese, at det kanskje «bare» er jeg som tenker over det. Supert hvis det er sånn :-)) Håper du får en bedre kveld enn dag snille :-))

  Liker

 4. Jeg synes du viser mange forskjellige sider her inne jeg. Og det er jo bra også, at man får se at folk er flerdimensjonale og ingen tegneseriefigur liksom 🙂 Jeg har mye moro for meg, og mye sprell og fjas. Men jeg har også filosof-siden, kåsøren og alvoret når livet herjer med meg. Synes det er greit å vise forskjellige sider, men jeg har min grense på hva jeg IKKE vil dele. Og det er viktig mener jeg 🙂 Men TONEFALLET (skjønner hva du mener) er viktig å få fram 😀

  Liker

 5. frodith: Tusen takk for at du sier akkurat det du sier :-)) Da kan jeg slå meg til ro med at det tross alt er greit 🙂 Tenkte meg jo det uansett, men så kom den djevelen på skulderen som fortalte at helheten kanskje ble litt snodig?! Men snodig er vel uansett bra. He he. Og at en ikke krysser egne grenser, det er veldig viktig som du sier :-))

  Liker

Kommentarer er stengt.