En koselig utfordring..

Her om dagen leste jeg om en veldig koselig utfordring. Den herlige hobbyfotografen Toini startet en utfordring på bloggen sin. En utfordring som går på at vi lesere kan sette noen ord til noen utvalgte av bildene hennes og få ordene «på trykk» i det valgte bildet.

Det var en både smart og ikke minst koselig ide fra hennes side – og frua forsøkte seg på noen ord som du kan se under her.

Bilde gjengis etter avtale med Toini..

Denne utfordringen synes jeg altså var så koselig at jeg vil tipse nettop deg om muligheten. Toini er utrolig dyktig til å ta bilder – de mest magiske bilder kan du finne i bloggen hennes. Hun tar trollske dråpebilder, serverer makrobilder av blomster, ekorn og mye annet flott. Hun fanger de flotteste motiv i linsa si, håper å se nettop dine ord på ett av hennes bilder en dag snart =)


 Her hos meg kan du seinere i dag lese fortsettelsen av kasus dusj, og om ikke mange straksene er faktisk «hobbyhula» mi helt f e r d i g!

#framsnakk #blogger #foto #bilde #dikt #utfordring #blogg                 

16 kommentarer om “En koselig utfordring..

Kommentarer er stengt.