Ukens #39 i et «jafs» fra brøtte..

To nye uker har gått og siden mine dager stort sett har vandret hen i «hobbyhula» så hoppet jeg over forrige ukes tilbakeblikk, for det ville bare bli å gjenta meg sjøl – men over to uker har det jo skjedd en del.. Vi blei jo ferdige. Hurra.

Ukens OPP: Helt klart å bli ferdige med «hobbyhula» ferdige med andre etasjen – herlig følelse selvfølgelig.

Velkommen inn i «hobbyhula» og les mer om veien fra A til Å..

Ukens NED: Var å måtte «svelge» det faktum at det å bli ferdig med rommet tok nær sakt alt. Med det leste og kommenterte jeg mye mindre blogger enn jeg trives med, vaska mindre sokker enn gemalen trives med, første etasjen trenger en vask her og der etter snekring og skruing. Vi er dønn slitne – og vask av sokker og hus må skje fortløpende før hælja. He he. Det hadde skjedd uansett, men å være helt på «reservetanken» å må noe – det må bli en ned. Hehe.

Ukens BOK: Har også måttet vente til vi blei ferdige. Har noen godbiter på vent nå, så et pluss i all sokkevasken er at jeg kan kose meg med boka mi mens vaskemaskina leker «superhelt» regner altså med å komme i gang igjen like fort som gemalen plukker ned sine tørre sokker?! Kniiis.

Ukens KLØNE: Det er ikke fritt for at det har skjedd en drøss småkløner de siste ukene – det skjer som regel noe hver eneste dag da jeg har det med å tenke over ting i iveren etter å få gjort noe. Jeg laga blant annet sprekk i takpanelen fordi frua ikke sjekka at magnetlista – som jo skulle ligge tett inntil naboen overlappa neste panellengde. Skrudde den fast litt for nærme kanten – da sprakk panelet, men ikke verre enn at jeg kun blei sur på meg sjæl. Sånne ting er jeg god på…

Ukens TANKE: Har de siste dagene gått til «fotokjerring» når livet sjøl røyner på påvirker det så mange. I går valgte jeg å dele både en blomst og noen tanker til en herlig medblogger i «blokka» her inne..

Sender en blomst til en medblogger..

Ukens HÆLJ: Ja jeg sier «hælj» og ikke helg – og denna hælja var i grunn veldig fin =) På lørdag gikk vi i 0 begge to, fikk ikke gjort en døyt noen av oss. Jeg lå på sofaen og gemalen satt litt utålmodig her å der. Jeg var utslitt, mens han strevde nok med å holde siste rest av energinivå oppe. He he.

I går tilbragte vi dagen sammen med mutter i Larvik – hos min onkel og tante på farssida. Det var et ordentlig herlig vær, og det blei en snabla fin dag sammen med mine – rett å slett herlig å tilbringe en hel, lang dag sammen med dem Et skår i gleden var kanskje at deres bekjente – Mille Marie Treschow gikk bort samme morgen, og vi alle kjente litt på at det var leit å høre at Kim Larsen også hadde gått bort – især gemalen kjente nok litt på det. Men alt i alt var det en herlig dag som jeg ønsker meg mange flere av.

I hverdagens kjas og mas blir det fort for få sånne dager. Vi har telefoner og allskens apper som holder kontakten oppe – så det blir fort færre av de dagene hvor en slipper allerede planlagte tanker ned i «ventekurven» å velger å nyte en dag sammen med kjære som en ikke ser like ofte som andre. Kjenner vel kanskje litt på «den» alle sammen innimellom?! Alt vi kunne tenkt oss, men som må vente til en «bedre» dag fordi vi skal ditten å datten først så det passer «best» en dag seinere?! Sånn går uker og måneder veldig fort. He he.

Det er tross alt ikke verdt det om viljen er der, så kjør på om du kjenner deg igjen og kunne både tenkt og trengt flere sånne dager. En dag er det jo for seint, tross alt…

Det var i grunn to uker ganske kjapt oppsummert, meste av tida har blott brukt oppe – og nå venter altså en runde her nede før fredag.

Hælja som kommer blir både lang, innholdsrik og garantert fin. Vi skal bort en tur på fredag mens mutter henter svigermor. Lørdagen kan jeg røpe at vi alle skal ut på en spesiell togtur, har du Jernbanefrua på snap så kan du få bli med før det kommer på blogg 😉

Men det første først – hus og klesvask med en god bok «attåt» hurra =))

#ukens #oppsummering #blogg          

18 kommentarer om “Ukens #39 i et «jafs» fra brøtte..

Kommentarer er stengt.