Hipp hipp hurra for…

En ny dag seiler avsted her i brøtte, og i dag er ikke hvilken som helst dag heller. Gemalen er på vei hjem fra jobb, og når han kommer hjem – da venter det furore, da venter «hurumhei» girlander og andre ballonger.

Gemalen til frua har nemlig gebusen sin! Jess, nettop i dag fyller fruas herlige handyman av en «cåbbåj» år, og det skal naturligvis feires etter alle kunstens – og mindre kunstneriske regler – helst det siste tenker jeg.

Etter at gemalen tuslet i seng i går kveld – for å kunne» noenlunde opplagt «klatre» opp igjen, lenge før småfuglene reflekterte over hvilken grein de skulle lette fra – satte frua seg oppe i «hobbyhula» si for å lage det aller første kortet til gemalen sin.

Jeg satte på lydboken «Vinterstengt» av Jørn Lier Horst og satte i gang. Å joda, jeg liker krim godt jeg – er bare ikke like fan av å lese krimbøker. Enten vil jeg se på krim, eller høre – i går kveld ble det å høre. For en bok så langt – jøje meg. Klokka raste avgårde og jeg måtte rett å slett rive meg løs når kortet var ferdig. Jeg greide ikke vente, så tidligere i dag tuslet jeg opp for å høre videre mens jeg lagde enda et kort som skal leveres snart..

Akkurat skulle jeg ønske at jeg hadde alle bøkene til Horst i «Wisting» serien på lydbøker – jeg synes virkelig å digge de, men jeg har kun 2 foreløpig. Den første og denne – og i løpet av kort tid har jeg nok hørt ferdig den andre. Sukk… Ja ja, sånn er det.

Uansett, det ble altså et kort i de sene timer. Motivet på forsiden trimma jeg ut fra et kort jeg så i butikken her en dag – syns det var litt artig så jeg ville ha det med.

Hva syns du?! En «enkel» gemal verdig?! Om ikke utsiden er den mest «spennende» så kan jeg love at det – hømm, fortsetter innvendig 😉 he he.

Kort å godt står det, blant annet at «I dag skal du få slippe å ta oppvaska, den står nemlig der i morgen også» aldri en dag uten vår humor i heimen.

Gemalen liker kortene stilreine og enkle, jeg koser meg med masse sverta kanter. Det er så herlig å sitte å sverte kanter mens jeg hører på lydbok, digger rett å slett å høre på lydbøker når jeg sitter med denna hobbyen. Fred og ro, lytte. Fange inn og bare slappe av – fortsatt er jeg en av dem som liker best lydbøker på plate. Syns faktisk det blir for dyrt med både det ene og det andre via ørten apper.

I ettermiddag skal gemalen feires bittelitt, den største feiringen skjer nok til helga når svigermor har ankommet – og vi skal ut på en lang dags togtur – men litt må det jo bli på selve dagen også, skulle da bare mangle.

Gratulerer en hel dælj med dagen din kjære Håper du får en herlig dag – akkurat som deg sjøl. Hallo, hvem er det jeg prøver å lure da?! Du skal jo tilbringe ettermiddagen sammen med meg jo – ha ha. Kan jo ikke bli annet enn bra det 😉 Ironi, sjølironi, å alt det der. Håper du vil sette masse pris på gavene du får også – kan tenke meg de får et eget innlegg. Ikke fritt for litt humor der heller. He he he

#ikkesponset #bursdag #kort #hjemmelagetkort #hobby #scrapping #lydbok #vinterstengt #jørnlierhorst #krim #krimbok #feiring #blogg           

18 kommentarer om “Hipp hipp hurra for…

  1. Laila MA – Rundt Ekvator: Skal hilse å si takk :-)) Helt enig med deg, Wisting er herlig – men liker som nevnt å høre på krim best, må nok få tak i fler enn disse to jeg har til nå etterhvert :-))

    Liker

  2. Garman: Skulle hilse så mye å si takk :-)) Gårsdagen var veldig koselig. Bursdager er gjerne litt ekstra, ikke så mye som skal til 🙂 Håper du har hatt noen fine dager også :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.