Babyfeil på blogg..

Regner med at de fleste som nå er flytta over fra «gamle» blogg nå  har fått «lekt» seg litt i innstillinger og diverse, det har også jeg. Og jeg biter meg i leppa over en noe grell tålmodighet fra min side.. He he…

Jernbanefrua..

Som du kanskje ser har jeg fått lagt til linker under headeren min. Mail, snap, instagram og facebook siden – fruas sider alle sammen. Nå skal alle linkene også være på virk (hurra) så vil du følge frua er det bare å trykke på en eller fler av de 3 av 4 linkene over 😀 Når alt dette nå begynner å henge sammen så vil jeg sakte men sikkert begynne å bruke de litt annerledes enn jeg har gjort til nå…

Men, når disse nå virker da, så er «Om meg» ikke eksisterende. Den siden «finnes ikke» i min forhåndsvisning av min egen blogg.. Jeg må liksom velge litt om dagen kjenner jeg. Linker, om meg – linker eller om meg.. Elle melle….. Linker 😉 He he, regner med at dette er «babyfeil» som blir retta opp etter hvert som alle blir flytta over og ting faller litt mer på plass. Begynner å bli en del nå, som jeg håper blir prioritert når alle er flytta. He he… T å l m o d i g h e t 😉 En fin dyd å sånn sies det. He he. Det som egentlig surmuler mest i topplokket mitt nå er flere ting. He he. At jeg har sett noen har fått endret litt farger. Det får ikke jeg 😮 Vel, jeg kan gå inn å endre så mye jeg bare gidder, men de blir ikke endra i praksis.. Hmpfr.. Så savner jeg litt. Jeg savner følgerfunksjon vi hadde i det gamle sårt, selv om bloglovin gjør jobben så savner jeg den «alt i ett pakka» jeg er så innmari vant med. Å legge meg til en vane med å bruke en «tredjepart» synes vanskelig foreløpig. Og apropos følger så sveiper jeg innom kommentarer også, jeg savner «husk meg» ved kommentering. Ikke like moro å knotte inn alt sammen for hvert blogginnlegg jeg har lyst til å legge igjen et spor ved… Blir litt som å måtte introdusere en sjøl for hver bidige gang en vil si hei. Hvem gjør det da?! He he.

Mye «nytt» og en del omstilling i topplokket.. Likevel håper jeg at noe av det kan og vil komme på plass etter hvert, så ikke følelsen av å «gå tilbake i tid» blir sittende..

Jeg tåler egentlig alle sånne overgangsproblemer fint jeg, men igjen hadde det vært moro å vite litt mer rundt det som akkurat nå er borte… Å la oss få vite noe mer tror jeg hodene bak blogg hadde tjent en hel masse på også, blir en del snakk på bakrommene om ting som ikke funker, løsninger på ting som ikke funker – og alt sammen er jo ting blogg kunne beroliget oss med, for minst et kvarter siden 😉 Men men..

Som om ikke frua surrer seg rundt i en del nye tekniske ting – ja så kvelda Internett, tv å alt sammen (igjen) fiber er av og til veldig veldig moro 😉 veldig fint at det bygges rundt her på sjette året, men behøver disse arbeidsjernene å knerte kabler? For ei ukes tid siden var det en vannledning og nettet, nå «bare» nettet. Heller nett enn trøkk i krana altså, om en må velge der å. He he he. Bare tuller. Får i alle fall testet blogginnlegg via appen, så noe er det vel god for.

Nå skal jeg lese videre i boka mi, ordna så vi to her i brøtte får sett håndballkampen også, så kan o store Internett bare ha det så bra imens.. Teknisk support sa 1-2 dager.. Så ja, nei deeet…

 

jernbanefrua.com

14 kommentarer om “Babyfeil på blogg..

 1. Enkelt å legge ut innlegg i alle fall, men synes faktisk det var enklere før 🙂 Da kunne jeg velge en fast bildestørrelse. Her må jeg velge for hvert eneste lille bilde jeg skal poste. Men blir vel vant til det også.

  Ellers har jeg ikke fundert så mye på ting eller endringer jeg kan gjøre. Får sette meg ned med det når ting begynner å komme på plass. For få valg enda.

  Google Analytics fikk jeg ikke installert, da jeg mangler et verktøy i menyen her. Så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og vente til de tingene også er på plass.

  Nå er det natten her…sov godt 🙂

  Liker

  1. Vi får tru det går seg til, sakte men sikkert ? Nå styrer jeg via mobilen siden det er en nett feil på feltet her. Merker vel mest savn etter Internett akkurat nå. He he he, får tru det kommer tilbake snart. Så får resten komme etter ?? Håper du får en god natt ?

   Liker

  1. La inn statistikk samme dagen jeg ble flytta over :9 Her om dagen datt den ut da fellesmailen om det kom ut, men jagde den på plass igjen, så det virker greit her ja 🙂 Følg linken i kontrollpanelet ditt i bloggen og lim inn koden under Egmont innstillinger – analytics 🙂

   Liker

Kommentarer er stengt.