Siste innspurt for julekort, og håndball EM for jentene..

Det nærmer seg stadig jul, et snapfilter har stadig telt nedover for «oss» mens nå i dag forsvant det filteret hos meg, så da må jeg prøve å holde styringa sjøl da 😉 He he. Her i brøtte nærmer det seg siste innspurt for julekortene for i år. Fristen for å sende er på søndag, så har du noe du skulle sendt så bør det skje snart ?

Jeg mangler å ferdigstille et par kort, å det har skjedd og skjer mellom all håndball som er å se på i dag. Hihi, men før den første håndballkampen reiste vi ut på ei litta hobby shop runde. Gemalen ønsket seg noe mer maling til banen sin, mens jeg?! Stadig på jakt etter forbruksmateriell – så jeg blei med. He he.

 

cardmaker, hjemmelaget kort.

 

Det var nå litt som blei med hjem, det er vel ikke bare jeg som midt i et «prosjekt» går tom for både det ene og det andre. Limprodukter, penner og papir er helt klart forbruksmateriell her i brøtte, men noen koselige stempelplater er nå aldri «feil» for deg som kanskje ikke skjønner gangen i det – på bildet er det 2 stempelark. Ark med stempler på. Jeg tar ett og ett av det plastikk arket og fester det på en kloss, så presses undersiden av stempelet på en blekk pute, og trykkes så på et ark.. Igjen å igjen – å igjen 😉 Et stempel lever lenge om man tar vare på det.

 

stempler til julekort

 

Håper det var, om ikke mye så i alle fall litt forklarende 😀

Jeg har som nevnt et par julekort igjen å gjøre ferdig, men så er jeg i grunn klar for å starte på neste års julekort. Den var «ny» i og med at «hobbyhula» ble ferdig i høst så kjenner jeg at jeg nå ligger veldig godt foran meg sjøl i ruta. He he, når jeg kun hadde ca en m2 å leke meg på så blei det like gjerne utsatt til jeg måtte – lite kos i det. Nå er det så kos at jeg føler meg ikke hele ferdig med julekort rett å slett, så hvorfor ikke begynne på neste års da – når jeg har tid, romjula især 😀 Smart.. Hvor lenge jeg kan sitte med følelsen av å være max i rute gjenstår å se. He he, jeg er ikke kjent for å være veldig tidlig ute. I tankene ja, men det skorter ofte noe på praksisen.. he he..

I dag har vi sett Norge ta 5-te plassen i håndball EM. Vi har sett Russland vinne over Romania, og etterpå gjenstår den siste av kveldens kamper. Nederland møter Frankrike  nå etterpå 🙂 Er nå så vant til å følge med helt fram jeg, så det står nå på. He he 🙂

 

Følger du med på innspurten av håndball EM selv om de Norske jentene ikke kom til semifinale?

 

Jernbanefrua.com

 

12 kommentarer om “Siste innspurt for julekort, og håndball EM for jentene..

  1. Hei, jeg ser du ikke ser innlegg på bloglovin, jeg tror det er pga du kan velge nyeste først, eller eldste først osv. Er en fane på venstre siden på hovedsiden din hvor jeg må velge det HVER gang faktisk..

    Liker

    1. Ja nei jeg fant deg ikke i det hele tatt, ikke i går – og ikke i dag. Søkte opp bloggadressen din i søkemotor og kom ikke inn da heller, serverfeil sto det. Men det pussige er at det gjelder ikke bare deg heller, det er flere jeg ikke har fått opp i freden på Bloglovin, så må være noe teknisk krøll på gang. Prøve å huske på å stikke innom de jeg ikke finner – ordner seg vel, til slutt 😀

      Liker

Kommentarer er stengt.