Vinter, kulde, snø, smerte, sammensurium en søndag..

 

Så er det søndag igjen. De går fort disse ukene, alt en kan gjøre er å «holde» fast å henge med.. Snart er det februar, vipps så er det påske.. Huheiida er det vel vår også?! Jeg håper. Lengter en smule til våren nå altså, kroppen er mildt sakt lei av kulde og varierende vintervær. Det sliter, det smerter – men det må jo bare gå sin gang…

Gemalen er fortatt ute av form, det ble en bitteliten handletur i går, fange inn noen nødvendigheter – men etter det blei det rimelig ensomt for frua. Hadde faktisk ikke trodd at det skulle bli sååå stille rundt meg.. 

 

 

Jernbanefruas dompaper

 

Så stille ble det at jeg begynte å pusle litt hjemme jeg da. Tusle rundt i huset, flytte på duker og pyntegjenstander. Gjøre det litt «nytt» å fint. Fant frem vår tulipanene i latex å lagde oss bittelitt vår innendørs her å der.. Jeg kjedet meg, enda jeg har så mye koselig jeg kunne gjort så er jeg ikke vant til at gemalen finner dyne å pledd – det blei stille… Det blei kjedelig… Pussig det der.. Så,  midt i mitt pusleri og dandering for å få det litt vårlig her inne, så «satt det»  i ene beinet, smerten skreik til fra hofta å til en «knute» rundt omkring kneskåla. Sukk.. Ikke stort annet å gjøre enn å humre litt tragikomisk rundt det, å finne sofaen å stable opp puter. Hater jo når sånt skjer uten forvarsel, uten noe som helst.. Men hvordan i heite hule kan jeg forklare hvorfor og hvordan, når jeg ikke helt skjønner det sjøl?!

Alt jeg veit er at sånn er det, ting skjer når jeg minst venter det. Slitsomt, men jeg smiler likevel. I dag i alle fall 🙂 Kan ikke la meg sjøl kjenne for lenge på den kjedelige siden av det. Sjelden jeg skriver noe om sånt her inne, for det høres jo antakeligvis helt latterlig ut for noen også, jeg kan jo skjønne det. Ikke enkelt å forklare alt som er..

Vi mennesker liker jo som regel å ha en forklaring på ting, og de fleste av oss liker også å ha en forklaring å gi… Men revmatisme er ikke så innmari forklarende bestandig det altså, overhodet ikke.. Så vet du det om du kjenner noen med individuelle variasjoner av det, noe veldig mange nok gjør..

 

 

Jernbanefrua gjør det koselig

 

I dag er det håndballgutta sin dag, først er det bronsefinale, så finale. Frua skal nok se begge kampene, gemalen skal nok hvert fall se finalen han også. Ute snør og blåser det som bare «rakkeren» fått dytta unna det meste, men mer kommer jo, hele tida i dag.. Sånn er det..

Veit at det er vinter, veit også at det snør om vinteren, he he. Alt sammen er jo veldig normalt, men jeg har lov å si at jeg er lei, for alt det varierende været påvirker meg. Høres kanskje pussig ut for den som «slipper» å kjenne på slikt, men jeg vet at jeg overhodet ikke er aleine om dette heller. Mer vondt, mer «gnag» jeg lengter mye mer til vår og varme akkurat disse dagene med mye vær..

Den kommer jo, må «bare» hamstre opp litt tålmodighet fra et eller annet sted imens. På tide å finne noe lystbetont før håndballkampene. Jeg finner boka mi litt jeg. He he, du skal nok snart få lese litt om den, om du vil…

 

Gjør du noe gøy i dag?
Kos deg så godt du kan uansett..

 

jernbanefrua

 

8 kommentarer om “Vinter, kulde, snø, smerte, sammensurium en søndag..

 1. Du kjedet det så mye at du ble dårlig selv på et vis 😮 Jeg kjeder meg ikke så veldig, men det er LITT ensformig her i dag…Mye blogging og spising. Lurer på å våge meg ut en liten time, før middagen 😀

  Liker

 2. Rart det der med smerter som kommer som kastet over en. Og som du sier, det er ikke mulig å forklare, må bare godta det innimellom.
  Håper det bedrer seg raskt.

  Vi feirer svigerfars bursdag i dag. Han har den ikke før om en uke, men da kan vi ikke komme. Så da ble det hønsefrikasé til middag, og gulrotkake til kaffen i dag. Så jeg koser meg med familie i dag. ?
  God søndag!

  Liker

  1. Nei men jeg liker av og til å prøve. He he ? Ikke lett å forklare det uforklarlige. Som du sier så må en «bare» ta det som kommer. Hørtes ut som du har en finfin søndag sammen med dine, kose dere masse ?

   Liker

  1. Helt normalt her også, så ikke noe jeg skriver ofte om det her ? Mer noen linjer til likesinnede om at vi er ikke aleine, og varme og vår vil komme igjen ?

   Liker

 3. Du er så god du❤️for jeg tror det er viktig å deke av seg noen ganger som du sier fordi disse linjene til likesinnede- er mye viktigere enn du tror.
  Vår… nei, ikke i sikte ut herfra i mitt vindu, det snøe og det snør, ingen ende denne gangen tror jeg… føler jeg «drukner» snart og bare kaver rundt i villfarelse… nok er nok nå…
  Uansett, det er bare å klore seg fast, håoe rida går fortere uten de store bekymringene og så er det SOMMER?
  Sender en varm klem over til skjønne deg?

  Liker

  1. Gleder meg veldig til vår. Men, når det er sakt da så tror jeg ikke at jeg hadde satt like stor pris på vår og sommer, hvis det ikke var for vinter 😀 Vi «trenger» nok alt, for å velge oss vår favoritt å se fram til.. Håper du har en finfin dag i snøen så langt. Stor klem ❤

   Liker

Kommentarer er stengt.