Jeg deler meg i to..

…….på Instagram 😉

Etter veldig mange positive og fine innspill fra dere de siste månedene så har jeg gått noen runder med meg selv. Det er gjerne sånn med meg når en tanke blir «etablert» jeg tenker og begynner å gruble litt. Veier plusser og minuser før jeg velger.

Jernbanefrua navnet har sakte men sikkert blitt bøker. Jeg er ganske engasjert over bøker, leser mye mens min jernbanemann er på jobb – og skriver om mye av det jeg leser på min egen måte her inne. Jeg lar det skje, og det er jo slettes ikke feil – men med det så kommer jeg til et punkt hvor heller ikke jeg føler at det er rom for så mye annet – da tenker jeg især på sosiale medier som jeg skriver om i dag. Der hvor de fleste av oss er litt mer «bestemte» om jeg kan si det sånn. Vi vet hva vi liker og hva vi vil følge, sånn er det «bare» så jeg forstår så godt at min Instagram, særlig denne vinteren kan ha virket forvirrende for deg, og bittelitt frustrerende for meg – så fra i dag har jeg altså etter gode innspill fra nettop dere delt meg i 2 – på Instagram 🤠

Bloggen skal få være akkurat som den er, her skal det være rom for det jeg vil dele❣️

Men nå har jeg altså 2 kontoer på Instagram. Jernbanefrua for bøker og bloggen, mens bemastil (Bente Maris stil) nå er min andre konto. Opprettet for meg, min stil, interiør og små drypp fra livet på storyen. Jeg kommer ikke til å blande disse 2, og det eneste du kan se er at bemastil er linket i bioen hos jernbanefrua en liten stund fremover så alle kan få det med seg, men jernbanefrua er ikke linket hos bemastil 😉

Så, hvis du følger – eller i fremtiden får lyst til å følge meg på Instagram så kan du nå velge om du vil følge meg for bøkene og bloggen, eller meg❣️

Jernbanefrua på Instagram.

Bemastil på Instagram.

Jeg vil bruke begge kontoene aktivt fremover. Rom ble ikke bygd på en dag, det er vel enda ikke ferdig 😉

Jeg håper at ved å dele meg og nisjene litt bedre opp så vil det bli bedre for alle, så bra at flere vil velge å trykke følg på en av kontoene ❣️ Jeg som alle andre får positiv energi, og pur glede av at det jeg deler er «ønsket» sånn er jo vi mennesker «skrudd» sammen.

Gi ditt sinn en super kveld ❣️

Kategorier: Stikkord: , , , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s