Nattameldinger…

God kveld der ute, håper den har vært god 🙂

Kvelden har kommet her også, og etter en fin dag skal vi nå falle til ro, som det så fint heter.

Hvis du leste mitt tidligere innlegg i kveld, så hold på hatten, i kveld sa nemlig gemalen at han kunne gå kveldsrunden med hunden, alene. Det er sånne småting vi gjør for hverandre for å avlaste. Nå var akkurat dette her en bjørnetjeneste da.

Men jeg aner hvorfor. Vi skal avgårde i en av de eventene som er av den mindre koselige sorten i morgen. Jernbanefamilien her i landet har mistet minst ett av sine medlemmer i løpet av januar. Og i morgen er det duket for den såre avskjedens time. I den forbindelse har jeg vasket dressbuksa hans, og sto å småkranglet litt med pressen før oppheng.

Sånne småting som det der pleier ikke akkurat å foregå i det stille hos oss. Når det er et eller annet som ikke helt vil seg, så prater vi rett og slett litt høyt med oss sjøl. Gemalen pleier som regel å henge opp buksene sine med press sjøl, han er best på det – rett og slett. Men jeg gir meg ikke så lett, så han gikk avgårde med et glis – mens jeg sto igjen med buksa. Det gikk til slutt 😉

Mens jeg sto der og tukla med gylfen og pressen kom jeg til å tenke to tiår tilbake. Den gangen vi pleide å sende natta sms-er til kjæreste og venner. Man hadde da sendt sms-er til hverandre nesten hele kvelden, gjerne etter å ha tilbragt ettermiddagene sammen. Når natta nærmet seg var det nesten så man ikke fikk sove, før den siste meldinga tikket inn. Små strek bamser, stjerner eller hjerter. Det var tider det. På vår Ericsson telefon, med plast plate deksel malt med neglelakk over tastene, eller Nokia for den del. Jeg hadde begge deler. Det var riktignok ikke min første mobiltelefon, men en helt annen tid.

Uansett, jeg kom til å tenke på ett, av alle de søte diktene vi pleide å sende hverandre. Så jeg avslutter en fin blogg dag med det, og håper du får en god natt 🙂

«Dyna på, sove nå. La tankene hvile, og munnen smile. Føl nattens ro, la drømmene gro. Jeg hvisker til deg – god natt fra meg..»

 

jernbanefrua.com

18 kommentarer om “Nattameldinger…

  1. VD – Verdendikt: Bruker appen akkurat nå, der ser jeg ikke melding 🙂 Ser den i morgen når jeg tar en tur innom med Mac-en. Håper du får en god natt, nå må frua lades :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.