Morgenstund er tull i grunn..

God morgen der ute 🙂

Overskriften var vel ikke helt identisk med realiteten, veldig glad for alle dager som starter greit. Når februar startet, så tok jeg et bilde av kalenderen vi har. Som ihuga Aukrust fan har vi denne kalenderen hvert år, og akkurat kjennes tekst og bilde for februar måned akkurat litt sånn ut. Så trøtte er vi, foreløpig denne torsdagen.

Litt kaffe nå, så blir det bra. Vi skal som jeg nevnte i går kveld avgårde i bisettelse i dag, til en tidligere kollega av oss. Det er nå bare sånt som hører med innimellom. En større del av livet jo eldre man blir føles det ut som. Er nok riktig også.

Men med det blir det litt stille fra denne kanten denne formiddagen.

Håper du har en fin morgen, lag deg en fin dag så lenge 🙂

 

jernbanefrua.com

– som venter på at kaffetrakteren skal gjøre jobben.

4 kommentarer om “Morgenstund er tull i grunn..

Kommentarer er stengt.