Jøjemeg..

Heisann hoppsann 🙂

Nå er det gjort. Nå er jeg rød og god i kinna mine etter ei hard økt med snømåking. Jeg fikk faktisk fløtta på all snøen, så nå er jeg veldig fornøyd. Litt sliten – og skrotten skranter. Havner jeg på «sjukestua» nå, så er det ingen som behøver å lure på hvorfor….. 😉 

Jeg skal likevel ikke klage, og gjør det ikke så alvorlig ment heller, for oppi fjellheimen er det noe mer å finne på. Dem har drivi på nær sakt i hele dag. Og måtte avslutningsvis måke frem vinduene rundt hytta. Det har heldigvis ikke jeg måttet bry meg med her, men det var jammen tungt nok….for meg 🙂

Så nå skal jeg slentre inn igjen, se om det er igjen noen glør i ovnen og snart snurre i gang noe middag.

Hvis du liker tullball, så legg gjerne til den nye Snapchat kontoen tilknytta bloggen. jernbanefrua heter den – velkommen skal du i så fall være! Der inne vil jeg filtrert vise frem og prate om allskens tullball.. Et sted må jo alt sammen få sitt utløp, det er jo ikke bare tullball og fjas med meg heller. Men noen ganger bobler det alldeles helt over. Så et fora for slikt er godt å ha 🙂

Håper lørdagen er god for deg så langt.

 

jernbanefrua.com

som må tøye ut en halvtime.

 

8 kommentarer om “Jøjemeg..

  1. Monica :): Ja det var gøy :-)) Så det på mårran i dag. Håper du så at jeg har lagt deg til :-)) Mye tullball med meg altså. Må få det ut et sted 😉 så bær over med både vinter’n og tullete story 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.