Deg selv…

Hei hei 🙂

Nå har denne bloggen vært ute i den store bloggverden en uke allerede. Nå vet dere, som har fulgt meg denne første uka at jeg har en blogg til – og at jeg mer eller mindre har vært her inne i 10 år (tidligere veldig sporadisk) så. Det jeg vil skrive nå kommer rett fra levra, etter flere års innestengelse i det innerste.

Det er ikke myta på noen som helst. Så hvis du skulle kjenne deg igjen i noe av detta, så ikke ta det personlig – eller som kritikk mot deg og ditt. Det hele er ytterst generelt, og er mer et spørsmål ut i fra observasjoner! Jeg leser mange fine innlegg fra flotte personer, hver eneste dag besøker jeg mange, og det slår meg som en jernpanne på stortåa – hvor mange der ute som unnskylder seg for noe.. Smått og stort, fra hvorfor det er publisert et bilde uten sminke eller snapfilter, hvorfor man ikke har blogget på så og så lenge. Hvorfor man ikke har fått gjort det ene eller det andre..

Det rett og slett florerer av unnskyldninger her inne. Så jeg spør rett ut, hvorfor?

Hvorfor unnskylder du deg for å publisere et bilde uten sminke eller filter? Du er jo helt topp som du er. Den usminkede sannhet er vel tross alt det beste?! Og du delte jo bildet, med det syns du neppe det var et fælt bilde å dele. Jeg mener, man deler jo bare det man syns er ok?!

Hvorfor unnskylder du deg for lite blogging eller alt det du ellers ikke har fått gjort? Enten trengte du den tiden til noe annet, eller så var det noe annet som var hakket viktigere akkurat da 🙂 Sånn er det for oss alle. En dag er vi mer aktive enn en annen dag, de aller fleste er aktive nok – med for mange – for mye.

Så ok, dette er et generelt spørsmål – men også en liten bønn om at du tar vare på den du er. Du er unik, det finnes ingen akkurat som deg – og det er så verdt å ta vare på. Del det du vil – når du vil. Og vi som leser bør enten kose oss med det som skrives, eller trekke oss stille tilbake, uten å legge igjen dritt. Å jada, har nok sett det også! Mobbing er UT, så traff jeg noen nå – så slutt med en gang. Vær den beste siden av deg selv i omgang med andre, selv om det foregår gjemt bak en skjerm!

Vi er alle som vi er, og bør og skal respekteres for det. Du trenger altså ikke unnskylde deg for noen eller noe som helst! Alt er relativt, jeg skjønner jo at man unnskylder lite blogging nå og da – det har til og med jeg gjort en og annen gang på en fin måte, men jeg tror du skjønner, hvor jeg egentlig vil hen på generell basis, med utgangspunkt i det overnevnte. Så, hvordan ville det vært å slippe ned skuldrene litt?! 😉 For seg selv 🙂

Kos deg og nyt din søndag 🙂

 

jernbanefrua.com

som også deler av levra når det passer.

10 kommentarer om “Deg selv…

  1. Cassandra: Ikke sant 😉 Men altså, jeg skjønner at man unnskylder lite blogging – når andre ting skjer brått og uforutsett. Det har jo og noe med respekt for sine leseres tid å gjøre. Men blogger man lite og eller skjelden så ser jeg ikke den – og heller ikke en del annet som unnskyldes :-)) Bedre for en selv om en ikke føler en må unnskylde veldig mye :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.