Det ble det i hvert fall…

God kveld der ute 🙂 Håper dagen har vært god så langt, og kanskje det har blitt både kake og boller?

Her blei det ingen av de overnevnte. Men kakao ble det i hvert fall. Som jeg skrev før i dag så hadde denne frua her, i all viraken av dager ellers rundt nå helt glemt at det var/er fastelavens i dag. Men men. Sånn kan det gikk. Feirer eller markerer ingen av disse dagene, så sånn sett gjør det jo så lite 🙂

 

kakao

Men litt kos må det være lov å servere 😉 selv om vi da ikke markerer hverken den ene eller den andre dagen – så er det også for oss rom for å kose seg. Det er vi i grunn ganske gode på. Kos er så mangt det. En god middag er også kos. Fyr i ovnen er kos. Så legger en sammen alt av dagen i dag – ja så har den vært veldig kos 😉

Gemalen kom hjem igjen tidlig på ettermiddagen, i en svart (les: hvit) bil. For å si det sånn – den hadde ikke blekna litt i vask. . . . Det var til og med snø på innsiden av dørene, i karmene. Kjære vene som den så ut, men den står vel å koser seg i den isolerte garasjen nå. Med seg hadde han en aldri så liten dunge klesvask, som frua må / bør / sikkert skal kaste seg over innen morgendagen er over.

Men resten av kvelden er viet til litt god underholdning på TV.

 

Håper du har en en fin kveld 🙂

 

jernbanefrua.com

som setter pris på hverdagskos hele uka.

8 kommentarer om “Det ble det i hvert fall…

  1. Monica :): Helt enig med deg :-)) Veldig godt. Fant ut at jeg ikke hadde kost meg med en kopp kakao siden i fjor påske. Jøje. Er faktisk ikke glad i marsipankake jeg heller. Men marsipan er godt. He he he. Ha en riktig god natt du også :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.