Så ble det litt Valentines likevel…

God morgen der ute 🙂

Håper morgenen er god for deg og ditt, her startet morgenen allerede i natt…

Jeg er et utprega B menneske, det tror jeg kan ha en sammenheng med at fornavnet mitt begynner på B. Helt sikker på at det er en link der et sted, en link bare kosmos og fantasien kan sette stopper for. Jeg er som regel veldig flink, til å dra meg selv etter hårdotten i nakken, så dag ikke blir natt, natt blir til ettermiddag og så videre, men i disse OL tider har jeg et svare strev med å få armen bak i nakken.

Det gjorde, at det som vanligvis pleier å være en kveldstur – ble til å reke gatelangs midt i svarteste natta. Ludvik fikk testa et par brøytekanter. Kunne konstantere at det var godt hold ytterst mot veien, men noe løsere litt utti.

Oppi snøhaugen der la han seg godt til rette for å sutte, smatte og knaske på en isklump og en snøball. Ludvik liker snøballer, det er gromt. Så den turen ble noe lengre enn vanlig – i og med at han neimen ville få derifra. Så, siden jeg er som jeg er – så ble jeg stående der litt.

Kveldsturen er hans tur. De andre turene er litt mer for trimmen sin skyld, altså litt mer tempo og målretta – mens den siste turen før natta, den er hans. Da får han bestemme det meste, både tempo og lek. Da får han leke og base så mye han vil.

På veien hjemover tar vi en kikk i postkassa, det er standard rutine. Siden vi naboene for snart 2 år siden ble nødt til, å slenge hodene våre sammen for å få opp felles stativ, og skru kassene våre tett sammen, som de gode naboene vi er så besøkes ikke kassa før kvelden. Og det var der det lå. Brevet.

Jeg er en av veldig mange som har en god del familie rundt om i USA. Enda bedre er jeg en av de som har veldig god kontakt med dem, og at gleden er gjensidig viser seg flere ganger i året. Vi sender hverandre tidt og ofte små oppmerksomheter. Og det var en av de jeg fanget opp av kassa i natt.

I kassa fant jeg en A4 konvolutt, og i den ble en av mine hobbyer opplyst. Men ikke bare det, der lå et nusselig Valentines kort ❤

Noe så koselig. Mer skal ikke til hos meg. Jeg er ikke vanskelig å glede.

Men ja, så ble det da litt Valentines her allikevel. Vi feirer som før nevnt ikke hverken Valentines, Halloween eller hvilken som helst annen dag som synes å bli maks «pushet» frem av butikkene.

Vi har heller litt Valentines hver dag, og det samme gjelder vel egentlig også Halloween når gemalen møter sitt smilende bustetroll med pysjen på halv 4 om morgenene.

Vi setter så utrolig stor pris på alle de små tingene, som i helheten gjør så mye, og som man fort merker mangler – om den ene er borte noen dager. Bare det å gjøre i stand kaffetrakteren for den andre om kvelden, re opp sengene, legge vekk klær når det er noen. Kyss, klapp og tusen gode bamseklemmer. H v e r eneste dag, hele året!

Nå sier ikke jeg at Valentines er teit. Det er det jo ikke. Meningen er søt og viktig nok. Og Valentines eksisterer i aller høyeste grad, men egentlig ikke her. Dette landet er ikke så veldig gode på å kopiere andres «greier» syns jeg da. Men bevares, markerte da Valentines en gang i tida. Den gamle skuvsenga mi er et bevis på det, den renner nesten over av nusselige bamser fra svunnen tid og flørtings.

Men ikke glem hverdagene da. De teller jo tross alt mer enn denne ene dagen i året. Men joda, jeg skjønner så godt – nyt Valentines dagen din, slik du ønsker. Og er du singel, eller aleine i dag – vel, nyt dagen din uansett. Kjærlighet er det vel over alt, og ikke bare til en partner. Nyt dagen din som sakt. Jeg håper det blir en god en 🙂 samme hva den «heter»..

Jernbanefrua…

viser godsida.

#valentines #omtanke #kjærlighet #blogg

8 kommentarer om “Så ble det litt Valentines likevel…

  1. Fotokjerring: Etter mye useriøs drodling har jeg kommet frem til at det må være noe i det?! He he. Så gøy :-)) Det kan jo lede til mye moro det 🙂 Takk det samme, gjør den vakker ;-))

    Liker

Kommentarer er stengt.