Da McSteamy møtte miss dreamy…

Hei hei 🙂

Nå skal jeg fortelle villig vekk, om da jeg møtte min drømme dings. Jeg er så takknemlig for at DU kom inn i mitt liv, og lyste opp så dampen sto rundt oss.

Det er snart 2 år siden jeg for første gang traff det mindre søskenbarnet ditt (eller var det søsken?!) Det var en helt vanlig dag på cooperativen, der sto du i en eske, sammen med en del andre, du var billig der du sto, og jeg blei varm i sjela. Endelig skulle jeg få muligheten til å teste deg, til krampa tok meg. Og så skjedde skal du få lese. Kort sakt. Du ble med hjem.

Vi støvsugde heimen, og rydda opp i papir og sko (leie uvaner av fri flyt i gangen) og vi (du og jeg) dura avgårde. Så mye enklere du gjorde dette her for meg. Så enkelt var det, at etter knappe to uker så kom ditt noe større familiemedlem i hus. Og den er om mulig enda bedre.

Etter gårsdagens shoppingrunde var det i dag tid for en ny runde, før de nye teppene skulle rulles ut ❤

Vi rydda i gangen. . .

Gemalen støvsugde, og så min kjæreste kjære, var det igjen tid for deg og meg.

Ååh så glad jeg er i deg, min egen McSteamy

På deg kan jeg trykke på hva slags underlag vi skal leke oss med, på deg kan jeg nøye meg med bare vann (samt at jeg har i en ørliten skvett duftolje) og så går vi oss en romantisk tur igjennom første etasjen. Det hele er så (lite) romantisk som det får blitt. Men du tar nesten 100% av bakterier og belegg dratt med inn utenfra. Og det gjør meg varm i sjela. Som alt annet – det blir jo hva man gjør det til?!

Jeg som kroniker har noen utfordringer, til hverdag og fest. Vil tru at en etat eller to kunne tilbragt noen gode timer her i hus – for å finne realistiske løsninger på ett og annet. Men jeg?! Jeg liker aller helst å finne dem sjøl. Det er vel noe med det. Det går i samme sekken som «den som gir seg er en dritt» og andre velvalgte sitater.

Og det er her dette innlegget plutselig og ut av det blå har et poeng! Dette er et genialt tips til deg som også har litt utfordringer med, i dette tilfelle renholdet. Vi kjøpte oss i fjor en industristøvsuger. Den er litt kraftigere så jeg må «jobbe» mindre, og den har lengre skaft. Joooooo – det er nemlig størrelsen det kommer an på 😉

Jeg greier ikke suse rundt med en liten knekk i ryggen. Det er nok. Men stort sett så deler vi på det. Gemalen støvsuger, jeg steamer. Den har nemlig enda lengre skaft – så jeg kan suse rundt oppreist. Da er ryggen fornøyd, jeg er strålende fornøyd. God samvittighet for renholdet i heimen er veldig undervurdert for oss kronikere. Og i går så jeg, at Coop extra nå har kampanje på steam-mop igjen. Tilsvarende den første jeg kjøpte (som også er i bruk) Den/de er helt supre 🙂

Eneste er at den kjører samme vannmengde på alle typer gulv. Ikke en utfordring med dagens gulv – men det gulvet vi fikk i første etasjen når vi bygde er av laveste og dårligste kvalitet. Så der blei det for mye vann.

Nok gratis reklame. Ikke sponset altså, kommer fra det innerste.

Uansett. Nå er det gjort, og de nye tepper er på plass. Grunnet denna nysgjerrige karen på bildet legger vi ikke penger i tepper her i hus. Han digger de nemlig, har fast rutine for teppekos. En time her, en time der mellom turer og lek.

Så nå har jeg satt meg ned litt, og skal faktisk finne meg en kopp kaffe 😉 Lyst på kanskje?! He he he.

(Ironi dratt videre fra gårsdagens innlegg)

Håper dagen din er god så langt. Her blåser det no voldsomt, så hold på hatten. Det er ventet trompetsveis i aften.

Jernbanefrua..

som deler villig av smarte erfaringer.

#humor #hjem #renhold #kroniker #ironi

10 kommentarer om “Da McSteamy møtte miss dreamy…

  1. Monica :): Ja den forandret mye her hos oss. En dings med enorm glede og ikke minst. Den gjør jobben :-)) På tilbud nå. Aner ikke om de er i alle disse butikkene. Men verdt kronene om en sliter litt med korte skaft 😉

    Liker

  2. Heidi MJ: Ja de er helt geniale. Jeg trodde gulvene her var reine helt til jeg fikk den der i hus. Den første kjøpte jeg hos Coop extra for to år siden, og de har samme kampanje nå :-)) Rundt her hvert fall.

    Den andre vi har, den som er brukt på bildet, en større modell med flere muligheter kjøpte jeg på nettet, litt usikker på hvilken nettbutikk. Snart to år siden det også 🙂 Kan det ha vært hos CDON eller noe i den dur tro?! Håper du finner, og at du blir like fornøyd som vi er :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.