Hit men, nei vent litt nå..

Håper du har en fin ettermiddag 🙂

 

Etter noen timers data/nettside krøll er gemalen oppe og går med et jobbrelatert kurs over nettet. Han var den lykkelige eier av en PC, helt på egenhånd 😉 men nå er jeg faktisk ikke like sikker på hvor glad han er i office, Microsoft .no eller da. He he. (Jeg er fortsatt veldig fornøyd med å ha jumpet hele meg selv over til iOS og Mac…)

 

Begynner virkelig å bli moro med de årlige oppfriskningskursene man ha, men som nesten hver bidige gang tar minimum halvannen time å komme i gang med. Så er det en oppdatering (3 av 32) når den er ferdig og han med friskt mot åpner nettet, klasker inn adressen. Et sveip over enter. To sekunder seinere lyser det rød skrift på skjermen.

 

At vi ikke lææærer, at det å ta det eller de kursene tar en halv dag. Det er ikke noe han/vi burde sette i gang med ca en time før han må / burde / skal legge seg litt – han skal på enda en nattevakt. Nummer 3 av 5…. En kjapp telefon, til nå bare gemalens herlige sikkerhetsrådgiver så er alt oppe og snurrer, og jeg hører svak mumling her nede…

 

Her nede sitter jeg igjen og leser mange flotte innlegg – men det samme skjer jo liksom her også. Ikke bare liksom heller, liksom 😉

 

Leser et fint innlegg, taster inn en koselig kommentar. Trykker på knotten – rød skrift i retur. «Det er ikke lengre mulig å legge igjen en kommentar for dette innlegget» æsj 😉

 

Da tenker jeg. Var det i det hele tatt mulig å legge igjen en kommentar – eller er dette standard tekst for de som ikke ønsker kommentarer?!

Man blir bittelitt som den planten, og litt som figuren. Hit men ikke lenger 😉 Men men. Vanner planten og trasker videre i bloggverdenen.

 

Men, hvordan ville det vært om kommentar biten forsvinner helt om man velger å ikke ønske kommentarer generelt. Eller er det sånn?! Jeg aner ikke. Så jeg må spørre 🙂

 

Håper ettermiddagen fortsetter i medvind. Blåser no voldsomt her syns jeg. Fra alle kanter, og hva med Ludvik da?! Isjameg….

 

Jernbanefrua..

som liker å legge igjen et koselig avtrykk.

#blogg #kommentar #ironi

 

12 kommentarer om “Hit men, nei vent litt nå..

  1. livetmitt93: Så det skal ikke være sånn?! Skjedd veldig mye de siste dagene, så litt usikker på om det er sånn det er, eller om det har vært noe snodig på linjene?! Tydeligvis ikke bare for min del det har skjedd. Så, vet ikke?! :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.