Litt mer (u)praktisk informasjon…

Her fra mitt ståsted på denne jord foregår det mye mer enn bare tullball. Vel, det finnes tullball i og rundt det meste – men litt annet er det også rom for?!

Jernbanefrua har hobbyer. Hun liker å lese, gravere på glass og kreere kort, for å nevne noe. Og i all moro ellers som serveres ellers på denne bloggen tenkte jeg å forsiktig ymte frempå med litt annet – fremdeles med humor, fremdeles som meg sjøl. Men litt mer blanda drops 🙂

Jeg har en bokblogg her inne fra før, og ei stund har jeg lurt og tenkt på om det lar seg gjøre å kombinere de to til én – denne her. Så jeg tenker å prøve da hvert fall. Jeg deler jo gjerne fort en 3-4 innlegg her inne for dagen, så jeg tenker at hvis det kan fortsette så vil et av mine innlegg tirsdager og torsdager dreie seg om hobbyer. Det må da vel kunne gå 😉 Ligger vel helst hos meg sjøl det?! Men selvfølgelig litt hos deg også – hvis du vil lese 🙂

Så jeg kliner til med å prøve en liten mix. Hvordan ville det vært?! Håper det blir bra – det første innlegg om bok eller bøker vil synes allerede på tirsdag. Håper det kan bli tatt i mot med godt mot 😉

Minner og om at jeg har listet meg uttpå med ei litta spørsmålsrunde. Fristen er i kveld, har du et spørsmål til meg, så send det gjerne inn HER :-))

Spørsmålene og svar kommer på søndag :-)) Og jeg kan bare nevne at det har kommet inn en del, veldig moro så langt altså :-))

Håper din fredag er god :-))

Jernbanefrua..

som er mye mer enn burde, burde.

#spørsmål #bok #hobby #blogg

 

 

Nærmere Kinderegg kommer man vel ikke?! 😉

8 kommentarer om “Litt mer (u)praktisk informasjon…

  1. Syns det høres lurt ut..to blogger å holde styr på er jo ikke nødvendig.. Hobbyer og bøker er jo bra ting å lage innlegg om ..og jeg liker blogger med variasjon.. 🙂 Vinterlig hos deg også ser det ut som på bildene :))

    Liker

  2. annebe: Ikke sant. Kosa meg veldig med den andre, men med tida blei den så stiv og formell – noe jeg ikke er 😉 Så etter litt over året blei jeg klar over detta sjøl, og måtte rive opp litt. Så da starta jeg denne her – og her er det mye artigere å være, noe som går ut over den andre – og det fortjener den jo ikke. Så det blir nok slått sammen på et vis :-)) Mer moro på en plass :-))

    Liker

Kommentarer er stengt.