Gikk for gull… Å jammen….

Håper du har det fint, og at fredagskvelden kan settes i gang med noe bra 🙂

Her har jeg og mutter vært på butikken og romstert litt, når vi kom hjemover hadde visst mutter ordna med kake. Weeee. Så da blei det ei kaffestund, med kake før hun tuslet hjem til seg selv.

Det var omtrent da jeg «slo til» igjen. Jeg skulle rydde av etter oss. Da jeg hadde ryddet av bordet så fortsatte jeg å rydde. Så fylte jeg vaskebøtta og vasket bordet. La på den ene løperen jeg kjøpte i går, danderte tilbake – la bort en bok, jasså – var litt støv der å ja. Henta bøtta og tørka videre. Der sto en blomst, som kanskje kunne passe fint på ene bordet i stua. Jasså, litt støv der også?! Henta bøtta da.

Å sånn susa jeg rundt til nesten hele første etasjen var vasket. Pussige greier??! Jeg går for gull tenkte jeg, husarbeid er jo ikke så festlig – med mindre det gjøres festlig. Og mutter hadde nok ant hvordan dette her skulle ende. Jeg har det med å lage litt fredagskos når jeg greier 🙂 Når jeg anså meg som ferdig gikk jeg og Ludvik ut en tur – tok på jakka – og det var da jeg kjente at der var det no greier som ikke hørte hjemme der.

Ha ha. Tanken min om å gå for gull. I disse OL tider og alt blekket som fyker rundt. Jeg hadde jammen fått en pose gullmynter (sjokkis style) av mutter. Så koselig. Det gjorde jo kvelden – mer skal ikke til altså. De små ting 🙂

Mutter tenkte seg at jeg kom til å prøve å vaske i dag, og ville muntre opp bittelitt når jeg var ferdig. Mammaer altså – det er de som er gull, når de ser sånt.

Kjøkkenbordet blei fint det også. Likte den løper?n. Igjen lite som skal til, men for å si det så tørt som overhodet mulig, i disse sjakk tider også. Godt det står no på det (bordet) moahaha. Sjakk, løper. Nei nå altså 😉

Husk spørsmålsrunden om du vil. Lurer du på noe så kan du lure her :-))

Ha en så fin kveld som overhodet mulig 🙂

Jernbanefrua..

som skal nyte kvelden med Ludvik, og en film eller to.

#gull #kos

12 kommentarer om “Gikk for gull… Å jammen….

  1. Hehehe, nei.. på grunn av mobbingen tidligere så har jeg gjort sånn på facebook at kun venner av venner kunne legge meg til som venn.. men nå åpna jeg for alle igjen 🙂

    Liker

  2. Monica: Å ja, ja det er nok ikke så dumt heller det 🙂 Men jeg lar bare være å godkjenne de jeg ikke kjenner – og eller hører med allerede venner om de har laget ny profil, eller om det er falske :))

    Liker

Kommentarer er stengt.