Trallallaaaa….

Har du en fin morgen? Håper det 🙂

Her var det «en sånn en» du vet, den dagen man omtrent ikke vet hvor man er når man våkner. Når man får logga på hjernen, byksa seg ut av senga, for så å stupe halvveis kråke over hunden – som ligger utover gulvet, fra midt over dørstokken og bort til senga. Inn på badet, vann i fjeset – løfter blikket til speilet å sier «mårn du»

Tar sin tid å få «startet dagen» når det er en sånn morgen, og man ikke har gjort noe særlig tiltak for at det skulle / skal bli sånn heller.

I går kveld så vi på første episode av 71 grader nord kjendis. Tror dette kan bli en morsom sesong, starta bra i alle fall.

(Snøredigert blinkskudd fra stua da Jan Thomas sjekka at understellet hadde det okei etter første natt i villmarken)

Flere herlige deltakere i årets sesong – blanda drops i retning humor liker jeg :-))

Når den episoden var ferdig, og vi ikke hadde noen opplagt plan for hva mer som skulle sees – så blei vi sittende å glane. Er det ikke rart?! Jeg i hvert fall glemmer, at det neste programmet ikke fenger meg, men jeg blir sittende å stirre på reklamen til programmet begynner – og da finne ut at neimen detta skal jeg da ikke se på. Tragikomisk. Som i en transe.

Det blei ikke seine kvelden. Gemalen var en tur ute på egenhånd i går, reiste tidlig, så han satt å dingla i godstolen, mens Ludvik tok 2,5 deler av 3 seter’n – sofaen, mens jeg da satt sammenpressa på den lille fliken han til nød kunne la meg ha. He he he. Pussig det også. Men det er ikke så lenge polarhunden orker å ligge oppi sofaen, så tar det som kos.

Mens jeg skriver så våkner jeg. Hurra. Mens jeg skriver koser jeg meg med kaffekoppen. Enda mer hurra! Mens jeg skriver tenker jeg på alt av moro jeg og vi skal denne uka. Hurra. Sannheta er egentlig, at også mens jeg skriver har jeg ene håndbaken helt oppi kinnet, mens jeg bruker LFT metoden. Du kjenner den?! «Let, finn og trykk» prøv den, meget givende – og mange bruker den fast :-))

Neida. Dette skal bli og blir en strålende dag, nesten ikke spådd snø, det er håp for en herlig vinterdag. En dag som skal nytes 🙂

Håper du har samme innstilling – dette skal og vil bli en GOD dag. Ikke enig?! Repeter mange nok ganger så kanskje 🙂 Samme hvor vondt jeg har, så hjelper det alltid å vri hodet mot latterdøra…. Og ute snør det…..

Jernbanefrua..

som smiler.

6 kommentarer om “Trallallaaaa….

Kommentarer er stengt.