Pakkeløsning ved oppvaskmaskina..

Heisann, i eller rundt snøen..

For mange er vinterferien i full gang, håper du har det moro – og at det ligger an til gode dager med maks lading av batterier. Her er det ikke vinterferie – men gemalen har noen dager fri, såkalt langfri – han gikk av lørdag morgen, jobb igjen torsdag – men vi skal nok fortsatt rekke å finne på et og annet de to dagene som er igjen. Vi har faktisk fått prata litt om det i dag, mens vi tømte oppvaskmaskina.

Det er nå bare sånn det er her hos oss, vi synes det er mest moro å gjøre kjedelige ting sammen, noen dager er verre for den ene av oss – da blir det naturlig nok noe annet – men generelt, når begge er noenlunde oppegående (og pålogga for kasus) så utfører vi en del ting i heimen sammen.

Så vi satte energisk i gang tømming av oppvaskmaskin. Jeg ga, han plasserte, det er mest moro – for han har ikke den ringeste anelse om hvor jeg mener tinga skal stå. Intern humor, men likevel da – jeg er neppe aleine om å rette på den andre halvdelen i huset 😉 Jeg mener, det er like ofte jeg som finner frem igjen disse tinga, å da er det veldig greit å vite ca hvor man finner de. Er ikke så moro å leke nyinnflytta hver dag 😉 Så ved å gjøre det sånn så kanskje, kanskje han finner ut av det?! Vel, etter snart 11 år – nei 😉

For å ha det enda litt mer moro spurte jeg når vi skulle susse?! Det er en greie her, helt ut av det blå – henta fra reklamen hvor en kjent skuespiller prater med noen «prinsesser» husker ikke helt reklamen i helhet, men den ene av «prinsessene» spør energisk om «skal vi susse?» til den karen..

Akkurat sånne småting tar vi med oss inn i hverdagen, og slenger de ut når det passer – eller det er et stille eller halvkjedelig øyeblikk. Gemalen ser bort på meg, «susse? nå tømmer vi maskina»
se sier jeg, glisende. Nå har du jo muligheten for en pakkeløsning. Det må da vel være bra?!
Det hele ender bare i fliringa – og det er sånn vi liker det!

Mulig vi har det bittelitt internt, men bare ved å legge til litt sånne humoristiske greier så blir dagene så mye lettere, det var poenget mitt. Er ikke ting mye enklere med litt humor?! Hva slags spiller jo ingen trille, om man har den eller den formen for humor – men alt man må blir artigere med et smil…

Hvorfor jeg skriver dette her?! Fordi jeg håper at din mandag ikke er blå, og er den blå – så håper jeg å kunne bidra til at den smått kan skifte farge 😉

Ute snør det såvidt det er, sjøl Ludvik er lei snø i dag. Ikke en eneste snøklump frister. Begredelig. Det ser ut som naturen rundt er enige.

Det er ikke bare bare å lengte seg smårar etter vår og sommer, så da får en prøve å lage noen smil ut av det som er tilgjengelig.

Lag deg en fortsatt fin dag så lenge 🙂

Jernbanefrua..
– som gjerne tar i mot sola snart..

 

 

22 kommentarer om “Pakkeløsning ved oppvaskmaskina..

Kommentarer er stengt.