Ca null vårtegn i sikte…

God kveld der ute 🙂

Håper det er en god kveld, og hvis ikke er det kanskje igjen noe tid å «gjøre» det på?!

Dagen i dag har vært på det jevne grei. Litt rusk i maskineriet er en vanesak, men heldigvis har det i dag ikke vært verre enn at vi kan konstantere en god dag.

Da jeg lufta mutter en tur i ettermiddag leita jeg etter vårtegn, kan ikke si at jeg blei mer optimistisk av dette her.

Men jeg er uansett glad for at «de» har dratt ut kontakta. Da er det jo håp?! He he.

Litt lengre borte så jeg denne busken her. Noen har vært så greie å la den få komme frem fra snøens mørke. (Trampeklapp for busk med grønt. Eller en grønn busk)

Det er det grønneste jeg har sett siden juletreet vårt i nydelig fiber / plastikk / greier, samt det ene raggsokk paret jeg har i skuffen. Så den som forbarmet seg over denne busken nede i sentrum gravde jo også frem et håp eller to. (Ironi)

Akk sann, våren kommer nok hit også – når den finner det for godt. Hvem har vel dårlig tid?! Jula varer vel tross alt frem til påske?!

Det blir jo med en solid dråpe humor og ironi dette her. Hvem forventer vår i februar?! Ikke vi, det kan jeg ikke minnes vi har hatt på lenge. De siste årene har siste rest (hele) vinteren kommet deisende ned i hodene våre fra sen januar til mars.

Mens denne har vært både voldsom og lang. Vi har ikke hatt så mye vinter på veldig lenge, passerte 24 år siden for noen snøfall siden, så det er jo slettes ikke rart – at vi lengter til våren nå.

Så er det bare å håpe, at våren og sommeren vil inneholde like mye sol, som vinteren har levert snø. Da skal vi vel jammen få kost oss 🙂

I dag fant jeg også ut, at omegnet her ikke har vinterferie før neste uke. Opplyst?! Javisst 😉 Har vel ikke hatt så stor grunn til å være det heller. Vi har jo ikke sånt 🙂

Jernbanefrua..

som lurer på om hun skal gå kveldstur med lupe.

#ironi #vinter

 

14 kommentarer om “Ca null vårtegn i sikte…

  1. Heheheh ja jula varer helt til påske………………
    Og sm du sier……………. snøen kan komme deisende både her og der den…… og ligge til langt ut i mars 🙂 Den kan faktisk det her på sunnmøre, så mankan bli lurt av ønsket om en tidlig vår .-D

    Liker

  2. Etdiktomdagen – MJmettejosteinsdatter: Blir nesten lurt av det hvert år jeg. Akkurat når jeg tror det er vår. At nåååå er vinteren over. Hurra. Så mårran etter er det hvitt, og hengegeip 😉 gjelder jo heldigvis ikke bare meg. Men føles nesten litt privat ut den furtinga etterpå :-)) he he.

    Liker

Kommentarer er stengt.