Første dag bok, bøker..

God dag der ute 🙂

Som jeg har nevnt, eller forsøkt å nevne så er det mer i, av og rundt meg enn humor og tullball. Ganske mye mer. Og denne bloggen skal få lov til å romme alt. Men det meste med en humoristisk snert. Alt til sin tid, som det så fint heter.

Som tidligere notert har jeg over en periode hatt en blogg til her inne, den eksisterer enda – men jeg vil nå forsøke å flette de sammen, så alt herifra vil foregå..her.

Tanken min er å ha en bok tirsdag, og hobby – og eller bok torsdag. Prøver meg forsiktig frem. Jeg vil kunne holde det jeg lover, og for å holde det – ja så må det være rom for å lese mellom slagene.

Selv om jeg bruker mye humor, ironi og tullball her inne, så vil nok disse innleggene bli mer seriøse. Jeg tuller ikke med andres verk. Veldig greit å tulle med mine egne, men andres skal få sin helt ærlige omtale, ut i fra min smak! Så vet du det 😉

Så liker du som jeg bøker, blader og diverse hobbyer, så håper jeg du synes det vil komme innlegg som passer, og som jeg håper vil fenge deg like mye som meg 🙂

Kom gjerne med forslag til hva du liker å lese, selv om jeg jo skriver for meg, så håper jeg jo, å kunne fenge deg i samme slengen.

I dag er det som vi veit tirsdag. Og jeg vil starte med å henvise til et par fine omtaler fra den tidligere blogg, den som nå trappes nedover.

Jeg er veldig glad i serier og serieromaner. Leser stort sett alle førstebøkene som kommer ut, og skriver villig vekk om dem.

Jeg rett og slett digger de – gjør du?? Kom ikke her å si at det er «husmorporno» for det er faktisk ganske mange herremenn som leser serier også. De vil kanskje bare ikke innrømme det i like stor grad?! He he.

Bla deg gjerne rundt på den andre bloggen også, og fortell meg gledelig hva du kunne tenke deg å lese mer av fra meg, også med tanke på bokverdenen 🙂 Da kan vi ha mange interessante samtaler om bøker og skriv også, i kommentarfeltet.

Over til bøker. Første bokdag, første innlegg. Starter med å linke til en av mine tidligere omtaler. Dette er en serie jeg liker veldig godt, og som jeg leser fast 🙂

Min lille omtale av «Livet på Solhaug»

Den kan du lese HER :-))

Den andre omtalen jeg ønsker å dele denne første dagen er en ganske fersk en. Min omtale av den nye serien «Tårnhuset» som du finner første boken av i butikk nå.

Den kan du lese her 🙂

I tillegg til serieromaner leser jeg selvfølgelig mye annet, og variert også, kommer nok til å gi de noen velvalgte ord.

Misliker veldig å gå tom for godt lesestoff, så forsøker alltid å ha noe godt å vente på 🙂

For å gi en liten sniktitt på, hva annet jeg skal kose meg med i nærmeste fremtid så kan jeg vise disse to her.

Har du lest en av disse?!

Jeg skal nå sette meg ned å lese «Selve Livet» en ny serie fra Egmont Publishing, som jeg fant i butikken på lørdag. Dette er en serie med ekte historier fra ekte mennesker. Jeg liker ekte bøker, tror neimen ikke jeg er aleine om å like det ekte, i tillegg til gode bøker ellers.

I påsken har jeg planer om å blant annet lese den siste boken av «Lou triologien» eller «Fremdeles meg» som den heter. Siste oppfølger etter «Et helt halvt år» ligger klar. Så om jeg greier å vente, så venter i alle fall den på meg. Når jeg setter meg ned med en bok – og den fenger meg, ja da leser jeg fort vekk den boka, den dagen.

Likte du å lese disse tidligere omtalene, eller traff det deg overhodet ikke?! Kommenter gjerne hva du syns.

Jernbanefrua..

Som også liker bøker.

#bok #NorskeSerier #Bladkompaniet #serieromaner #lese #cappelendamm #egmont

6 kommentarer om “Første dag bok, bøker..

  1. Monica: Så koselig at du sier det 🙂 Må være litt rom for pause i alt «tullet» =) Jeg også liker det ekte, av ekte mennesker. Men leser mye annet også, veldig variert. Unntaket er krim, det liker jeg aller best å se på =)

    Liker

Kommentarer er stengt.