All ære til dem som får det til..

Hei hei der ute =)

For noen dager siden kom jeg over ikke bare en, men fire veldig kreative bloggere – og jeg kan rett og slett ikke helt skjønne hvordan kreativiteten jobber på, for å si det sånn..

På et eller annet tidspunkt har altså disse (ingen nevnt, ingen glemt) kommet på det kunststykket at det er helt genialt å ta poseringsbilder……oppå kjøkkenbenken, og eller andre liknende møblement. Nå tror du sikkert at jeg skal rakke ned på dem? Si noe helt upassende som at hva i alle dager gjør de der oppe? (vel, det kan vel enhver lure på) men nei. Jeg vil rett og slett sende over litt heder og ære…til de som får det til!

Først og fremst kan jeg jo, som over her lure litt på hvordan de kom på det?! «Heeeey, vi tar de bildene oppå kjøkkenbenken, det blir bra» Å mens jeg skriver dette her så, ja – de kommer jo opp. Gode vinklinger for gode bilder. Men det jeg sitter å tenker litt på – er hvor mange bilder det ville blitt, om de også tok bilder av all viraken for å komme oppå der, uten å bli rødrosa i fjeset, klærne fem på halv 4 å ja, i det hele tatt. Så kommer jeg på, aha, stol ja.. Det var jo smart – hvorfor tenkte ikke jeg på det – når jeg prøvde?!

Jeg gjorde et forsøk, men tenkte overhodet ikke på hverken stol eller gardintrapp, jeg ville rett og slett bare sjekke ståa – om det kunne la seg gjøre…. Foreløpig gikk det heller dårlig…

Hadde jeg fått det til så hadde det blitt litt av en jobb å redigere vekk alle kjøkken greiene vi liker å ha lett tilgjengelig. Sånn er vi, vi liker å ha ting omtrent rett foran nesa på vårs… Så hvis jeg skal prøve meg på et nytt forsøk seinere en gang så må det ryddes plass til frua.. Bare for å oppdage at kjøkkenet vårt er laget på den måten at skapene over er nesten like dype som benkeplata – og så akrobatisk er jeg ikke. Om jeg så ville.

Så jeg kan bare med en gang si, at jeg gjorde ikke, og gjør ikke et nytt forsøk – jeg er litt «Ludvig» jeg blir både uvel og får høydeskrekk bare jeg får på meg tjukke sokker. Så det å skulle få til noe som helst smart oppå kjøkkenbenken, det ligger rett og slett ikke for meg. Beklager folkens, de de inngår under bilder dere aldri får se (gliiiis) Jeg er best på gulvet, rett å slett…

Nå tror du kanskje igjen at jeg prøver å håne disse som har slike kreative påfunn – NEI! Jeg sier jo at jeg hyller dem. Da er det jo det jeg prøver på, ved å bruke meg selv som eksempel på det motsatte.

De skal jammen meg ha for en så herlig kreativitet, en form for kreativitet jeg på det nåværende tidspunkt ikke greier å matche, ikke at jeg prøver så veldig heller – dette er et innfall etter å da ha sett 4 unike bloggere gjøre dette her, så jeg veit jo at det går… Det har jeg sett..

Det er jo herlig å se at mennesker er kreative, at de finner noe som fungerer, og at det blir fine bilder av det – men jeg tror faktisk ikke at kjøkkenbenken hadde vært det første jeg ville tenkt på… Igjen, herlig kreativitet. Jeg anser meg sjøl som ganske kreativ, men her blei jeg tatt på benken.. ha ha ha…

Ha en fortsatt herlig ettermiddag, nå skal jeg tusle inn på min 2m2 hobbykrok. Kort står på planen, og jeg gleder meg til å få mine ideer på papir, som disse gjorde med sine bilder.

Jernbanefrua..
– som prøvde, men ga seg halvveis 😉

#kreativ #bilde #ironi #humor #blogg       

 

 

 

 

10 kommentarer om “All ære til dem som får det til..

  1. Cecilie kristiansen: Det var jo rett og slett en kjempe fin ide, veldig kreativt. Sett mange flotte bilder av ting plassert høyt oppe, men nå så jeg flere som sto på de høye møblene selv. Da skjønte jeg jo den herlige sammenhengen =) Smart, rett og slett 🙂

    Liker

  2. Doc og Dask: Javisst =) At jeg ikke har kommet på det før, henger sikkert sammen med at vi ikke har lange stubben med kjøkkenbenk uten overskap med nesten lik dybde. Veldig smart idé for å få kreative bilder 🙂 så jeg får se om jeg finner på noe annet 🙂 Lykke til da 😉

    Liker

  3. Monica: Kjør på, jeg fikk ikke til =) Men synes det var både moro og fint å finne ut hva de faktisk gjør for å få til den vinkelen, så jeg syns det var fint å se – de inspirerte meg =)

    Liker

Kommentarer er stengt.