En 5, 6er om meg og oss..

Vi alle har «vårt» og sånn må det være, det er det som gjør det helhetlige bildet så fint og fargerikt. Men for at jeg skal vise litt mer av hvem jeg er, så har jeg her kommet på noen punker, som er med på å gjøre meg – til meg 🙂

1) Jeg bruker melk og kanel i teen min. Kanel er sunt og bra, så et eller annet sted på veien begynte jeg å ha i 1/3 teskje kanel i teen, rett og slett for å bake det inn i kostholdet, smakte snodig i starten, men er nå en vane. Det er bare i tekoppen til lunsj jeg har kanel altså, den mengden er nok for hele døgnet. Melk har jeg derimot alltid hatt i teen, begynte som lita med at te var for varmt, så blei det sånn..

2) Jeg leer ikke på øret av moter, kanskje en og annen bok, men generelt følger jeg min helt egentråkkede vei på alt. Og irriterer meg grønn motsatt vei, om det og det ikke er på moten når jeg leiter etter det 😉

3) Er jeg Redneck, Hillbilly, Rockabilly baby eller cowgirl?! Jeg sto hvert fall ikke modell når lucky 7 damen dukket opp, men det er mulig jeg sto litt i veien da «Trusher» blei tøft igjen?! (Hakkespetten) En salig blanding av dem alle tror jeg. Forkjærlighet for Country, Rockabilly og en del i mellom. Alt til sin tid 🙂

4) Vi hadde velbrukte boots som blomstervaser på musikkmannens podium når vi gifta oss. Vi laga til en typ scene som musikkmannen boltret seg på, og en støvel sto på hver side med røsslyng oppi. Jeg hadde også terninger i brudebuketten. Sier vel noe om interessene det også. Kunne vel kanskje hatt en hårkrans av Wunderbaum?! Nei det hadde jo blitt litt vel sæært 😉 så måtte jeg vel ha sløyfa parfyme den dagen. he he.

5) Vi fikk beskjed 3 uker før bryllupet våres at vi måtte pakke, jeg skjønte muligens lunta litt bedre enn gemalen, for jeg pakka lite i en stor koffert, mens gemalen hardpakka den minste vi hadde. Han blei maks lurt fra den dagen og frem. Med å bli servert sedler fra små og store steder fra hele verden. Jeg?! Jeg fikk en «dimmelenke» sånn er vi…. humor i det meste…

På hotellrommet bryllupsdagen hadde fatter tatt med seg sin koffert, gemalen måtte pakke om 😉 Ved midnatt fikk vi en konvolutt, i den var bryllupsgaven fra mutter og fatter. Vi skulle til Nashville 14 timer seinere. Kanskje ikke en særegenhet det der, men et tegn på at det funka fint. Jeg begynte å grine, og gemalens glis gikk trill rundt… Svigers ga oss lommepengene. Gikk på ei smell der lell altså, ikke så mye – var ikke plass i koffertene. Fikk likevel shoppa en del, og det skal du nok få se litt etter hvert her inne…

Siden 5 ikke var helt en særegenhet, men en typ opplysning så slenger jeg på en 6`er, kanskje førstesekser`n?! Uansett en særprega ting som enkelte bør merke seg i dag.

6) Jeg blei mobba på både barne og ungdomsskolen fordi jeg ikke fulgte strømmen, jeg likte allerede da å høre på country og 50 talls rock. De såkalte «New kids on the block» og de andre 80/90 talls ikonene var ikke meg, ikke da, og ikke helt nå heller. He he he. Født i feil tiår 😉 Unntakene er likevel mange altså. Filmmusikk for eksempel 🙂

Og den 6`ern er mer viktig nå føler jeg?! La folk få lov til å være seg selv, ingen passer inn mellom to permer, så hvorfor prøve?! Nyt heller forskjellene. Hvordan ville det vært?! Sånt blir det mye intern moro av…

PS. Jeg tok meg ikke nær av det, det var nok til at jeg veit det gikk innunder mobbing – og nok til at jeg hadde med meg et snev av undring for og i mot i ungdomsårene, men jeg lot det ikke «ta» meg, videre, om du skjønner hvor jeg vil..

Tar det med fordi det er mye mer fokus på de tingene i dag – riktig og viktig fokus! Viktig å få stoppa utageringen av mobbing. Da og nå er helt i forskjell, sånn jeg opplevde det. Men litt kjekling vil det nok for all tid være, i alle aldersgrupper. Se bare på diverse kommentarfelt på den blå og hvite f. He he.

I kveld skal du, om du vil få se litt av andre etasjen vår, den gemalen har laget med henda sine. Ja, innredet da, fra råloft…

(Te med melk og kanel 😉)

Nyt fredagen videre..

Jernbanefrua..

som skal ut og nyte sola litt.. Den kom i dag også. Herlig..

12 kommentarer om “En 5, 6er om meg og oss..

  1. Dæven for en bryllupsgave ❤ Det var jo bare helt fantastisk 😀 Tror jeg hadde felt noen gledestårer selv hvis jeg hadde fått en sånn bryllupsgave ❤

    Liker

  2. Monica :): Ja, minner for livet der ❤ Visste vi skulle på tur, men ikke heeeelt hvor. Men jeg tuta vel hvert fall et kvarter. Og skjønte ikke riktig noe som helst, hvert fall ikke at min største drøm blei sann samme dag som vårt ønske slo til 😉

    Liker

Kommentarer er stengt.