Gemalen har lyst på…

Heisann 🙂

Fredagskvelden er igjen over og rundt oss, håper du har en veldig god en. Her er den etter alt å dømme ganske lik de foregående. Og det er helt greit. Noen unntak er det likevel.

Vi koste oss med en herlig middag, til vår store glede dinerte mutter sammen med oss i aften, veldig koselig. Som det alltid er, prat, tull og fjas.

En tid etter tusla mutter opp til sin egen heim, og vi andre benka oss foran televisionsapparaturen, det nærmet seg første semifinale av mesternes mester – noe vi liker å se på. Ganske moro det. God underholdning å sitte med hvilepuls å se på andre jobbe?! Ha ha.

Så kommer det fra gemalen. «Veit du hva jeg fikk lyst på?» etter en uke, hvor gemalen har vært en del tidligere i seng enn meg så skjønte jeg lunta, og at det var på tide å tusle blygt ut en tur 😉

Som veldig mange andre husstander så har vi et høyskap på kjøkkenet, et skap som blant annet rommer gode saker. Helgegodter… Det er bare det da, at pr akkurat nå rommer det skapet kun:

Sikta hvetemel.

– Diverse annet mel.

– Bakepulver.

– Konditorfarge…..

Du skjønner lunta?!

Det han vil ha, og trodde lå i skapet kan ikke lenger tilbys. Fysjom?! Veit ikke når jeg har lyst til å fortelle at det han leiter etter var borte vekk allerede på tirsdag?! He he he.

Åååh. Han skjønte det når jeg så ned med en grimase. Som en liten en som så veldig godt har skjønt at det der var litt utafor. Pirker litt med skoen i gulvet og ser alle andre veier 😉 «Ludvik og jeg går ut en tur vi – ha?ree»

Seee. Månen var så fin i ettermiddag at jeg tok bilde av den. Hurra 😉 herlig avledningsmanøver ikke sant?!

Akk ja sann, i mårra jobber gemalen. Så for oss her hjemme blir det å snurre klesvask å lese 🙂 En koselørdag faktisk. Godt med sånne.

Håper som salt at du har en kjempefin kveld. Med eller uten fredagsgodter 😉 Kos deg uansett.

Jernbanefrua..

som syns godten så ensom ut den dagen.

2 kommentarer om “Gemalen har lyst på…

Kommentarer er stengt.