Misforstått misforståelse..

God dag der ute =)
Håper det er en fin dag, ja jeg håper det – at du har en fin dag, eller lager deg en fin fortsettelse!

Så langt kan jeg ikke klage over annet enn vondter denne dagen her, sola skinner fra blå og klar himmel her på Hadeland i dag, den første dagen i vinterferien, for mange herover.. Jeg smiler, jeg velger å smile selv om kulda gir meg ekstra vondter. Vondter som bare må få passere. Jeg har endelig kommet over en typ kneik, en misforståelse er rettet opp. Herlig når det skjer eller?! Når man bare vet at det som er sakt er misforstått, så tar man en god prat rundt alt sammen, for å nøste litt opp i tingene – og vipps så var forståelsen der  «Aaaaha det var det du mente ja…«

I mange sammenhenger hadde jeg ikke brydd meg, misforståelser kan inntreffe så fort, men det betyr noe når resultatet ble viktig. Når ringvirkningen av misforståelsen ledet et helt annet sted enn nødvendig. Noen ganger må tingene nøstes opp. Done..

Jeg tror nok at jeg, med min humor, min ironi – min måte å snakke og være på, for noen lett kan misforståes. Men jeg kan liksom ikke tenke for mye på det heller, alle i min klikk, og med samme måte å se livet på forstår, og det er jo det som er viktigst. Men på en blogg tror jeg terskelen er mye mye lavere. Vi kjenner hverandre ikke, noen av oss holder på å bli kjent, blir kjent og venner. Du kan ikke lese mitt tonefall, du kan ikke lese hvilken retning jeg tenkte – når jeg skrev det jeg skrev, og absolutt alle av oss har vår egen måte å oppfatte tingene, ordene, setningene som leses. Så med det må vi alle som skriver legge sjela vår i at budskapene våre kommer så riktig frem som mulig =)

Der kjenner jeg nok selv, at jeg tror jeg enda har bittelitt å gå på, «note to self» der altså.

(En misforståelse som ble nøstet opp i – i fjor)

Gemalen er halvveis i arbeidsdagen sin, her hjemme har vi fått lest litt til og spist middag, ligger an til nok en rolig aften her i heimen. Nyte dagen, gå noen turer, slappe av – vel, så godt det lar seg gjøre hvert fall.

@ I morgen får du lese omtalen av boken jeg har lest, om du vil. Og jeg er allerede godt i gang med neste bok jeg. Om det er en serie eller en enkeltstående eller hva, ja det får du nesten komme tilbake senere for å få med deg. 
@ en dag veldig snart skal jeg også lage et kort som du skal få se fortløpende, om det blir på torsdag eller neste uke vet jeg ikke enda, må lage og få det levert først 😉

Men det er i alle fall noen små hint om hva som skal skje her fremover, muligens noe annet og mer også. Tiden vil vise hva det skal bli.

Sitter du kanskje på toget i aften?! Eller har gjort det tidligere i vintersola?!

Lag deg en fin kveld.

Jernbanefrua..
– som holder seg på perrongen sin resten av dagen.

4 kommentarer om “Misforstått misforståelse..

  1. Ha en super kveld 🙂 Dagen her har vært god. Når jeg først klarte å stå opp 🙂

    Liker

Kommentarer er stengt.